Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slezáček (71): Do Turzonovovej (71) sme boli zamilovaní všetci!
Zdielať na
Showbiznis

Slezáček (71): Do Turzonovovej (71) sme boli zamilovaní všetci!

Ak vás trápia vrásky, nezúfajte! V súčastnosti je ich možné odstrániť aj bez zásahu chirurga. Dá sa to napríklad aj makeupom, alebo tým, že sa budú dámy aj páni o svoju pleť starať. Poradíme vám, ako na to!

Predtým krásky a teraz? Teraz sa im ich snaha držať krok s dobou trošku vymkla spod rúk. No dá sa to aj inak. Stačí si skočiť do slovenského Paneláku. Napríklad taká Božidara Turzonovová. Tá patrí zaslúžene k najkrajším slovenským ženám.

"Ja ju poznám 50 rokov. Poznal som ju keď mala 18 a to bola vždy nádherná žena, všetci sme boli do nej zamilovaní. Bohužiaľ, sme mali smolu, že ten najväčší fešák bol už nebohí Jozef Adamovič, takže sme nemali šancu. Božidara má stále svoju eleganciu a s ľahkosťou prešla na krásnu dámu," spomína herec Juraj Slezáček.

Krásnou dámou môžete byť aj vy a to bez plastickým pomôcok. Stačí sa o svoje telo a hlavne o pleť dobre starať. A to v každom veku. "Odporúčam sa krémovať ráno a večer, po prípade používať aj nočné krémy. Najdôležitejšie je odlíčenie! Nielen mydlom a vodou, ale treba použiť aj pleťové mlieko a pleťovú vodu," radí maskérka Nikoleta Wadócka.

Vyzerať krásne aj v zrelšom veku možno aj s pomocou šminiek. Treba však dodržiavať isté pravidlá a to sú tieto. "Ženy robia niekedy veľmi veľkú chybu, že si dávajú na seba moc líčidiel a mejkapu. Stačí naozaj jemný mejkap aby sa nedostával do vrások," dodáva maskérka.

"Čo sa týka viečok, ženy by sa nemali už v zrelšom veku líčiť s perleťovými tieňami, radšej do matnejších tónov,"
upozorňuje Nikoleta Wadócka. Perleť vám totiž problém neskryje, ale naopak zvýrazní!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie