Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Aj Hudák (44), Kostelný (32) a Batthyány (47) fandia Kuzminovej!
Zdielať na
Showbiznis

Aj Hudák (44), Kostelný (32) a Batthyány (47) fandia Kuzminovej!

Zrodila sa naozajstná hviezda, ktorú oslavuje celé Slovensko! Vyhrať olimjské zlato dvakrát po sebe, to musí byť úžasný pocit pre každého športovca. Príbeh Anastasie Kuzminovej pripomína rozprávku so šťastným koncom.

Zlatá nedeľa pre Slovensko! Biatlonistka Anastazia Kuzminová obhájila zlatú olympijskú medailu zo ZOH 2010 vo Vancouveri v šprinte žien na 7,5km.

Kráľovská disciplína na ZOH v Soči, šprint biatlonistiek na 7,5 km, patrí Slovensku! Anastasia Kuzminová obhájila zlato z Vancouveru po výbornom výkone, keď aj v ležke, aj v stojke trafila všetky terčíky. Striebornú v poradí Rusku Oľgu Viluchinovú za sebou zanechala o 19,9 sekundy a tretiu Ukrajinku Vitu Semerenkovú o 21,7 sekundy.

Pre slovenský biatlon je to už v histórii ZOH štvrtá medaila a tri z nich, dve zlaté a jednu striebornú, vybojovala práve Kuzminová, ktorá ako jediná žena v histórii obhájila na ZOH biatlonové zlato v rovnakej disciplíne. Viac TU.

Aj slovenskí Profesionáli žijú zimnou olympiádou! Michal Hudák. alias Miki Hric. dokonca asi ako jediný, nielen na Slovensku ale aj vo svete, lieta denne medzi nástenkou a policajnou stanicou. "Každý normálny divák si všimne, že ja olympiádu oslavujem tak, že mám pod očami olympijské kruhy. Nie je mi ale jasná jedna vec. Ako to že Sochi majú olympiádu. Sochi s mäkkým I," rozčuluje sa profesionál Miki Hric.

Anastasii Kuzminovej sa ako prvej žene v histórii zimných olympijských hrách podarilo obhájiť v biatlone zlatú medailu. "My už máme medailu? To kedy stihla, veď to len teraz celé začalo," čuduje sa herec Ľuboš Kostelný. "To je úžasné! Obdivujem tú dámu, je úžasná a celému Slovensku robí radosť. Úprimne sa teším," neskrýva nadšenie herec Peter Batthyány.

Nasťa sa narodila v bývalom Sovietskom zväze. A to na Sibíri v meste Ťumen. Keď sa jej však narodil milovaný synček Jelisej, začala mať problémy. Ako čerstvá mamička prosila miestnych biatlonových funkcionárov, aby mohla mať malého počas tréningov pri sebe a nemusela byť izolovaná sama v tréningových táborov.

Nepochodila, prišla o miesto v ruskej reprezentácii a chcela skončiť s biatlonom. Vtedy sme pomohli, Jelisej mohol pokojne chodiť s maminou na tréningy a preteky. Nasťa prijala slovenské občianstvo, presťahovala sa do Banskej Bystrice a stala sa našou veľkou športovou celebritou. "Nastenka, chceli by sme vám pogratulovať k prvému miestu. Sme radi, že vás máme a posielame veľkú pus," odkázal po rusky do Soči herec Michal Hudák.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk, reuters

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie