Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Julia Roberts (46) smúti, jej sestra Nancy (†37) sa predávkovala!
Zdielať na
Showbiznis

Julia Roberts (46) smúti, jej sestra Nancy (†37) sa predávkovala!

V rodine americkej oscarovej herečky Julie Roberts sa stala tragédia. 37-ročnú Nancy Motes, nevlastnú sestru Julie, našli mŕtvu vo vani plnej vody v nedeľu v Los Angeles.

Kancelária koronera v meste Los Angeles uviedla, že príčinou smrti 37-ročnej ženy je pravdepodobne predávkovanie drogami. V rezidencii spolu s telom boli nájdené aj lieky na predpis. Podľa hovorcu koronera Johna Kadesa, zatiaľ nie je vylúčená ani verzia, že sa sestra americkej herečky predávkovala úmyselne.

V dome boli nájdený aj list na rozlúčku. Pitvu mali vykonať hneď v pondelok, výsledky z nej však môžu byť známe až o 8 až 10 týzdňov. Vykonané budú tiež toxikologické testy. Motes bola nevlastná sestra herečky Julie Roberts, Lisa Roberts Gillan a brata Erica, ktorí sú tiež herci.

Julia Roberts, ktorá je momentálne nominovaná na Oscara v kategórii najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe za film Blízko od seba, sa v pondelok nezúčastnila na slávnostnom obede umelcov nominovaných na prestížneho Oscara. Zúčastnili sa tiež hviezdy ako Sandra Bullock či Leonardo DiCaprio. Obed organizovala americká Akadémia filmových umení a vied.

Rodina Roberts pre magazín People vyhlásila, že je smrťou Nancy "šokovaná a zničená." "Rodina Nancy Montesovej s hlbokým žiaľom potvrdzuje, že Nancy našli mŕtvu v Los Angeles. Predávkovala sa liekmi," uviedli príbuzní.

Medzi sestrami však bolo mnoho konfliktov. Nancy, ktorá pracovala ako asistentka produkcie v televíznom seriáli Glee, sa ešte v auguste 2013 sťažovala, že vyrastala v tieni "Pretty Woman". Práve Julia bola hviezdou tohto filmu. Nancy prinášala nelichotivý portrét svojej sestry Julie a ich boj nikdy nebol poriadne vyriešený. Mladšia sestra oscarovej herečky tiež pre magazín People povedala, že vždy bola známa ako "tučná malá sestra", píše britský denník Daily Mail.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk, reuters

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie