Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Helena Krajčiová (39) je šťastná mamička!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Helena Krajčiová (39) je šťastná mamička!

Hviezda seriálov Panelák a Profesionáli sa dočkala vytúženého bábätka! Na svet priviedla dcérku v nedeľu popoludní!

Helena Krajčiová by chcela upozorniť na nepravdy o jej pôrode v Rakúsku. Skutočnosť je celkom iná: "Som zdravá, aj dieťatko je v poriadku, takže môžeme všetko neobmedzene. V tieto posledné dni chodím najradšej plávať," vysvetlila situáciu pre  TV JOJ Helena Krajčiová.

"Bulvárne médiá asi niečo nepochopili, alebo zle sformulovali. Mnoho ľudí nadobudlo presvedčenie, že ležím niekde v nemocnici. Bolo mi divné, že sa mi zrazu nikto neozýva, len novinári," hovorí populárna herečka známa zo seriálov Panelák a Profesionáli.

Tesne pred pôrodom Helena Krajčiová pozdravila divákov. Touto cestou sa rozhodla pozdraviť tých, ktorí jej držia palce. "Aj našim divákom, ktorí mi držia palce a od ktorých cítim veľkú podporu chcem povedať, že je to veľmi pekný pocit a že im zo srdca ďakujem," dodala s úsmevom. Šťastným otcom dievčatka je hudobný skladateľ Martin Hasák.

39-ročná čerstvá mamička sa okrem herectva venuje aj spevu, je členkou vokálnej formácie Fragile. Je to je skupina umelcov spievajúca najrôznejšie popové skladby... ale bez nástrojov. V kapele spieva napríklad herečka Helena Krajčiová, herec Kamil Mikulčík či speváčka Svetlana Rymarenko. Pridal sa k nim aj Richard Muller, s ktorým vydali aj album. VIAC TU.

Partia tých najlepších je späť! Vrátili sa na pľac a aj do života svojich priaznivcov. Reč je o seriáli Profesionáli, prvé časti obľúbeného slovenského sitkomu uvidíte už čoskoro. "Je to vynikajúci formát a ešte lepší kolegovia. Zažijeme kopec srandy, čo viac si človek môže priať," neskrýva nadšenie herec Peter Batthyány.

Seriálová Skajka, Helena Krajčiová, sa priznala, že už ani neverila, že profesionáli sa ešte niekedy vrátia. "Dlho sme na to čakali. Už som dokonca ani neverila, že to príde. A zastihlo ma to v tomto obodbí, keď som tehotná. Verím, že stihnem natočiť aspoň pár častí," dúfa herečka Helenka Krajčiová. VIAC SA DOZVIETE TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk, joj.sk

Zdielať na

Najčítanejšie