Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Simon Cowell (54) sa vracia do šou X Factor!
Zdielať na
Showbiznis

Simon Cowell (54) sa vracia do šou X Factor!

Simona Cowella je otec šou X Factor a obávaný porotca. Vo svetovom speváckom šoubiznise je veľkým pojmom. Keď zaznie jeho meno, umelcom sa roztrasú kolená. Prečo? Pre jeho pichľavú priamočiarosť! A teraz sa po troch rokoch vracia do celosvetovo známej šou X Factor!

Britský hudobný magnát Simon Cowell potvrdil návrat do britskej verzie súťaže The X Factor. V tohtoročnej sezóne sa predstaví po trojročnej prestávke, ktorú strávil v porote v americkej verzii tejto speváckej šou. "Som nadšený, že sa vraciam do britského X Factora. Sú to tri roky, čo som bol v porote a teším sa, že znovu nájdeme hviezdu," uviedol Cowell, ktorý je prvým z potvrdených porotcov pre nadchádzajúcu britskú sezónu súťaže.

Hoci jej tvorcovia ďalšie mená nepotvrdili, v zozname potenciálnych porotcov sú speváčky Rita Ora a Nicole Scherzinger či rapper Tinie Tempah. Očakáva sa, že Louis Walsh sa tiež zúčastní na jedenástej sezóne, ktorá sa prvými konkurzmi začne 11. júna.

Úvodné slovíčka, "nechcem byť zlý", sú pre Simona typické. Každý, kto s ním príde do kontaktu, si môže byť viac ako istý, že po nich bude nasledovať kritika. A tú si rozhodne nedá za klobúk. Pozrite si priložené video.

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä vďaka úlohe porotcu v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV, ktorá stojí za projektmi X Factor a Got Talent. Je manažérom medzinárodnej opernej pop-vokálnej skupiny Il Divo, ktorú aj vytvoril. Magazín The Hollywood Reporter ho vo svojom zozname najmocnejších ľudí v televíznom priemysle za rok 2009 zaradil do prvej 50-tky a v rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time. Päťdesiatštyriročný producent v súčasnosti očakáva prvé dieťa s priateľkou Lauren Silverman.

Najväčšie tajomstvo najväčšej speváckej súťaže tejto televíznej sezóny je odhalené! Mená všetkých štyroch porotcov šou X Factor sú známe. Okrem Celeste Buckingham zasadne do poroty ešte jedna žena a dvaja páni. Viac TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: SITA, topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie