Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V ankete OTO zabojujú aj moderátori Mečiar (43) a Barmošová (31)
Zdielať na
Showbiznis

V ankete OTO zabojujú aj moderátori Mečiar (43) a Barmošová (31)

Lucia Barmošová a Janko Mečiar sa streli v jednej kategórii pri hlasovaní v ankete OTO moderátor - moderátorka televízneho spravodajstva. Obaja sa veľmi dobre poznajú veď sú kolegovia. A zároveň obaja zabojujú o divácke hlasy v tej istej ankete. Samozrejme, že súťaživosť v nich je.

Opäť nastal ten čas, aby ste si vybrali svojho najobľúbenejšieho moderátora, moderátorku, televíznu reláciu či program. Cenu v ankete Osobnosť televíznej obrazovky (OTO 2014) môžu získať viaceré známe tváre z obrazovky. Hlasovať pritom môžete hoc už aj dnes!

ZA SVOJHO FAVORITA MÔŽETE HLASOVAŤ TU! 

Moderátorská dvojica Ján Mečiar a Lucia Barmošová je u divákov obľúbená. Obaja sú totiž nominovaní v kategórii moderátor, moderátorka televízneho spravodajstva. A majú z toho radosť. "Jasné, to poteší každého. Nikdy nevieš, či sa v diváckych očiach niečo nezmenilo. A je to aj o tom poslať hlas, pretože ti môže niekto fandiť ale nemusí ti poslať hlas. Preto ma nominácia teší každý rok," neskrýva nadšenie moderátorka Veľkých novín Lucia Barmošová.
 
Keď sme sa spýtali Jána Mečiara to isté, teda mysleli sme jeho dve nominácie, zareagoval takto. "Nominácia Lucii Barmošovej ma nepotešila vôbec. To je zabité už vopred. Porovnajte si mňa a Lucia a je jasné komu dáte hlas," vtipkoval moderátor Mečiar.

Medzi nominovanými sú aj nové mená

Boli medzi nimi moderátorky Lucia Barnošová a Lenka Hriadeľová, či moderátori Michal HudákMartin „Pyco“ Rausch.

V tomto roku sa po prvýkrát do zoznamu osobností dostali aj Renáta Názlerová za projekt Supermama a detská herečka Sabrína Grláková za postavu Terezky v obľúbenom seriáli Panelák. Televízia JOJ získala tento rok až 26 nominácií.

MODERÁTOR/KA TV SPRAVODAJSTVA: Barmošová Lucia, Mečiar Ján

REDAKTOR/KA TV SPRAVODAJSTVA: Kubáni Jozef, Zavřel Adam

OSOBNOSŤ TV PUBLICISTIKY: Ján Mečiar, Názlerová Renáta

MODERÁTOR/KA TV ŠPORTU: Čviriková-Hriadelová Lenka

MODERÁTOR/KA ZÁBAVNÝCH PROGRAMOV: Hudák Michal, Rausch Martin Pyco

HEREC: Koleník Ján (Panelák), Latinák Lukáš (Profesionáli), Kostelný Ľuboš (Profesionáli), Maštalír Tomáš (Dr. Dokonalý)

HEREČKA: Mórová Diana (Panelák), Polnišová Petra (Hoď svišťom), Fialová Zuzana (Panelák), Dzuríková Gabriela (Mafstory)

HERECKÝ TV OBJAV ROKA: Sabrína Grláková (Panelák)

SPEVÁČKA: Buckingham Celeste

SERIÁL ROKA: Dr. Dokonalý, Panelák, Profesionáli

ZÁBAVNÝ PROGRAM: Páli vám to!, Súdna sieň

PROGRAM (EVENT) ROKA: Česko Slovensko má talent, 2013 Srdce pre deti

"Ďakujeme všetkým, ktorí nám poslali hlas a ktorí nám ho ešte len pošlú. Poteší nás každý hlas. Podstatné je, aby to dostala televízia JOJ. Budeme si navzájom držať palce," zaželala Lucia Barmošová.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie