Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Posledná vôľa Paula Walkera (†40): Komu odkázal 25 miliónov dolárov?
Zdielať na
Showbiznis

Posledná vôľa Paula Walkera (†40): Komu odkázal 25 miliónov dolárov?

Pri autonehode zahynul vo svojich 40-tich rokoch hollywoodsky herec Paul Walker, hviezda filmovej série Rýchlo a zbesilo. Svet teraz uzrel jeho poslednú vôľu!

Zosnulý americký herec Paul Walker odkázal celý majetok v hodnote 25 miliónov dolárov (v prepočte približne 18,5 milióna eur) svojmu jedinému potomkovi, dcére Meadow. Informoval o tom magazín People, ktorému sa podarilo získať hercovu poslednú vôľu.

Dedičské konanie však zrejme čakajú komplikácie, pretože Walkerov otec, ktorý je vykonávateľom synovej poslednej vôle, v súlade so závetom požaduje, aby súd vymenoval za zákonnú zástupkyňu 15-ročnej Meadow hercovu matku Cheryl. Dievča však momentálne žije so svojou matkou Rebeccou Soteros.

Paul zomrel vo veku 40 rokov 30. novembra 2013 pri autonehode v kalifornskej Santa Clarite. Paul Walker a jeho kamarát Roger Rodas, ktorý v čase nehody šoféroval, sa v deň tragédie zúčastnili na charitatívnej akcii usporiadanej v priestoroch ich spoločného obchodu s autami Always Evolving.

Pri návrate však približne 460 metrov od obchodu havarovali. Rodas údajne stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré narazilo do dvoch stromov, stĺpa pouličného osvetlenia a následne začalo horieť. Podľa výsledkov pitvy 38-ročný Rodas zomrel na následky početných zranení, ktoré utrpel pri náraze, zatiaľ čo 40-ročný Walker podľahol kombinácii poranení a popálenín. Zábery z nehody nájdete TU.

Americký herec Vin Diesel si zaspomínal na hereckého kolegu a priateľa Paula Walkera, keď zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Facebook spoločnú fotografiu so zosnulým hercom, na ktorej sa obaja smejú. "Vždy tu boli momenty, keď sme sa smiali ako deti... Do roku 2013 sme toho veľa stihli. P.S. Zložitosti bratstva a bolestná prázdnota... z jeho straty," napísal k momentke 46-ročný herec. Viac TU.

Rodák z kalifornského mesta Glendale sa po prvý raz do povedomia divákov výraznejšie zapísal snímkou Varsity Blues z roku 1999. Už o dva roky neskôr si zahral v prvej časti akčnej série Rýchlo a zbesilo. Úlohu Briana O'Connera si následne zopakoval aj v ďalších štyroch filmoch (2003, 2009, 2011, 2013).

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie