Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Deň 1. Zákulisie šou X Factor, ako ho už neuvidíte!
Zdielať na
Showbiznis

Deň 1. Zákulisie šou X Factor, ako ho už neuvidíte!

Už sa to začalo! Od rána sa v hale, kde sa nakrúca X Factor, zhromažďovali súťažiaci a čakali na svojich, nie 15, ale 5 minút slávy. Nervozita v čakačke sa dala krájať a paradoxne, trošku nervózni boli aj samotní porotcovia. Hľadajú totiž novú spevácku hviezdu, ktorá v sebe má X Factor!

Na pódiu šou X Factor predvedú stovky súťažiacich, či vedia spievať a porota rozhodne, či budú môcť v súťaži pokračovať ďalej. "Je to adrenalín. Cítim sa tak, ako keby som išla súťažiť ja," priznala speváčka a porotkyňa talentovej súťaže X Factor Sisa Lelkes-Sklovská.

"Je to veľká výzva a tiež zaujímavá nová skúsenosť. Ja sa na to veľmi teším," neskrýval nadšenie spevák, herec a porotca Ondřej Brzobohatý. Ako priznala ďalšia porotkyňa Celeste Buckingham, trochu ľutuje súťažiach. Budú totiž pod obrovským tlakom. "My porota sme pripravení dať súťažiacim všetko, čo vieme," dodal spevák, producent a porotca Oto Klempíř.

Štyria porotcovia sa až do prvého natáčania poznali iba sporadicky. No všetci štyria svorne tvrdia, že za porotcovským stolom sa budú dokonale dopĺňať. "Sisa je na nás trošku prísna a rázna," prezradila Celeste.

Jasné predstavy o ideálnom súťažiacom má aj Oto Klepíř, ktorý sa vo svete hudby a šoubiznisu pohybuje už desiatky rokov. "Hľadáme takú osobnosť, ktorá nás zaujme takým spôsobom, že ju budeme chcieť vystavovať ako hviezdu československého populárneho neba," vysvetlil Oto.

Pred prvou klapkou vládla medzi porotcami dobrá nálada. Všetci sa na svoje úlohy veľmi tešili a sľubovali, že nebudú veľmi prísni. My sme sa na vlastné oči presvedčili, že najobľúbenejším porotcom bude asi Ondřej Brzobohatý.

Ani sa nečudujeme, krásavec so slovenskými koreňmi si získal aj sympatie najmladšej porotkyne v dejinách X Factoru. "Ondreja som doteraz poznala len z diaľky, má pekné oči," prezradila speváčka Celeste. Porotcovia budú mať ešte dosť času na to, aby si navzájom skladali komplimenty, no na ich pochvalu aj tak najviac čakajú súťažiaci.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj:topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie