Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Zuzana Mauréry (45) sa hanbí kvôli divákom
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Zuzana Mauréry (45) sa hanbí kvôli divákom

Keď sa hanbí, je to na nej aj vidieť. Reč je o herečke Zuzane Mauréry, ktorá sa vraj hanbí aj vtedy, keď diváci po predstavení vstávajú.

A je to vonku! Na Zuzane to nie je už len vidieť, ale aj počuť. V rozhovore prezradila, kedy sa najviac hanbí. "Ja sa strašne hanbím. Keď dohráme predstavenie, ktoré je také normálne a ľudia napriek tomu diváci vstanú. Ja som ešte nezažila predstavenie, kedy by diváci ostali sedieť," priznáva Zuzana Mauréry.

Možno sa vám to zdá byť zvláštne, ale pre herečku je to situácia rovná hanbe. "Nemusíte vstávať. Kľudne ostaňte sedieť, nie je to povinné. Je to len čerešnička na torte," dodala známa herečka.

Kto Zuzanu lepšie pozná, vie nielen kedy sa hanbí, ale aj ako to vyzerá. "Keď sa hanbím, veľmi často sa červenám," priznala. Líca ako namaľované však herečke neprekážajú.

Preladili sme aj na nahotu, či je Zuzana hanblivá. Dúfali sme, že teraz tú červeň aj zbadáme, ale Zuzana za hanblivku nebola. "Keď sa herec na javisku hanbí, divák to vycíti. Ale určite si to netreba priznať," myslí si Zuzana, ktorá je hviezdou nového seriálu Klan.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: noviny.sk

Zdielať na

Najčítanejšie