Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Petra Polnišová (37) chudne už 20 rokov
Zdielať na
Showbiznis

Petra Polnišová (37) chudne už 20 rokov

Zdroj: facebook.com/petra polnisova

Rozkošná bacuľka Petra Polnišová vraj nemá problém so svojimi kyprejšími krivkami. Nerobí z toho vedu. Teší sa zo života taká, aká je.

Vďaka kyprejším tvarom je žiadanejšia než hociktorá štíhla deva! Reč je o herečke Petre Polnišovej! "Ja z toho v konečnom dôsledky ťažím, nič iné mi nezostáva," priznáva Petra.

Aj keď sa Petra aktuálne snaží ako tak udržiavať, stále má na sebe kilá navyše!
Ale, absolútne sa preto nestresuje. "Ja si myslím, že keď je človek so sebou vyrovnaný a spokojný, tak prečo by ho to malo urážať," myslí si populárna herečka.

Petra nemá absolútne žiadny problém urobiť si srandu na svoj účet! Dokonca sa dala nahovoriť aj na účinkovanie v klipe, v ktorom raper Tóno S. odporúča všetkým, aby sa o seba starali. "Poprosil ma, že či by som nemohla účinkovať vo videoklipe. Či by ma to neurážalo a ja som to prijala, lebo mňa takéto veci bavia a som už taká, aká som. Mám nadváhu a teraz sa nebudem tváriť, že ju nemám," hovorí Peťa, ktorá účinkuje aj v prvom javiskom sitcome na Slovensku - Kukátku.

Peťa je ale sympoška aj tak! Pristane jej to. Ktovie, keď by schudla, či by si práve neuškodila. "Keď raz schudnem, potom porozprávam, čo mi to prinieslo. Ja už chudnem 20 rokov, takže určite to raz príde," dodala s úsmevom Peťa.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: noviny.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie