Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Toxikologický test Justina Biebera (19): Drogy a lieky na sebavedomie!
Zdielať na
Showbiznis

Toxikologický test Justina Biebera (19): Drogy a lieky na sebavedomie!

Zdroj: ISIFA

Tisíce ľudí žiadajú vyhostenie Justina Biebera zo Spojených štátov. Pre jeho výtržnosti a nie práve ukážkové správanie mu hrozia súdne procesy až v troch mestách. Napriek tomu za ním stoja milióny fanúšičiek i právni analytici.

Problémového speváka Justina Biebera otravujú paparazzi na každom kroku. Takmer ho udupali aj pred oddelením polície v Toronte. Tamojšie úrady už potvrdili ďalšie obvinenie, už druhé tento týždeň, voči Bieberovi. Šoféra limuzíny mal ešte v decembri napadnúť do zadnej časti hlavy. "Naše stanovisko je, že pán Bieber je nevinný," uviedol Bieberov advokát.

Stíhanie a možné súdne ťahanice až v troch okresoch a v dvoch krajinách sveta zdá sa, kanadského speváka Justina Biebera, netrápia. Podobne ako negatívna prezentácia v médiách či petícia tisícov ľudí v Amerike, za jeho vyhostenie zo štátov. Aspoň v odkazoch na sociálnych sieťach pôsobí maximálne v pohode.

Úplne iné je však jeho vystupovanie pred rojom paparazzov. Justin Bieber pôsobí ako ustráchané chlapča, napriek tomu, že ho pred bulvárom chráni armáda bodyguardov. Keď sa všetky obvinenia rozmenia na drobné, podľa analytikov ide o rebéliu 19-ročného mladíka, ktorý sa topí v sláve a peniazoch. "Správanie Justina Biebera enormne nafukujú," myslí si analytik televízie CNN Mark Geragos.

V Los Angeles Bieber hádzal na susedov dom vajcia, v Miami mu vlastný otec zorganizoval preteky v obytnej štvrti a za volant si sadol pod vplyvom omamných látok. A napokon v Toronte možno on, alebo niekto z jeho ochranky uštedril pohlavok šoférovi limuzíny, nevedno za čo. Výsledky toxikologických testov navyše ukázali, že 19-ročný Justin Bieber pred nedovolenou jazdou fajčil marihuanu a užil lieky proti úzkosti. Tvrdé drogy testy nepotvrdili.

Jediné, nad čím sa podľa odborníkov treba zamyslieť sú lieky, ktoré má Bieber predpísané. Ide o tabletky proti úzkosti, ktorá pramení z nízkeho sebavedomia a strachu. Takáto diagnóza mladého speváka je pritom v totálnom kontraste s tým, ako sa napríklad idol miliónov tínedžeriek prezentoval v najnovšom videoklipe s názvom Sebavedomý.  

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie