Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Simon Cowell (54) je pyšný na skupinu One Direction
Zdielať na
Showbiznis

Simon Cowell (54) je pyšný na skupinu One Direction

Simon Cowell je pojmom vo svetovom speváckom šoubiznise. Keď zaznie jeho meno, umelcom sa roztrasú kolená. Prečo? Pre jeho pichľavú priamočiarosť! Nekompromisný porotca talentovej sou X Factor vychválil formáciu One Direction. Bodaj by nie, keď je to jeho dielo.

Britský hudobný magnát Simon Cowell je pyšný na chlapčenskú skupinu One Direction, ktorej pogratuloval k titulu najúspešnejšieho hudobného interpreta roku 2013. Formáciu do tejto pozície menovala Medzinárodná federácia fonografického priemyslu IFPI, ktorá zohľadňovala celkový predaj a tiež štatistiky o počte prehratí na internete.

"One Direction boli najpredávanejším interpretom roku 2013. Viem koľko úsilia ich to stálo. Som veľmi pyšný," napísal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter Cowell. Jeho vydavateľstvo Syco Music podpísalo s päticou spevákov zmluvu hneď po tom, ako sa preslávili v speváckej šou X Factor. Cowell zároveň pochválil aj fanúšikov One Direction, ktorí by si podľa neho zaslúžili cenu Grammy.

Formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, sa preslávila v spomínanej speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200.

Najslávnejšia spevácka šou X Factor sa dočká aj slovenskej verzie. Program, za ktorým je hudobný producent Simon Cowell, odvysiela televízna skupina JOJ.

Porota šou X Factor je známa! Celeste Buckingham, Sisa Lelkes Sklovská, Oto Klempíř a Ondrej Brzobohatý sú 4 najdôležitejšie mená speváckej súťaže. Pozrite si priložené video.

Chcete vidieť nakrúcanie šou X Factor?

Máte jedinečnú šancu. Jednotlivci aj kolektívy sa môžu prihlásiť na adrese komparz@joj.sk.Viac TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie