Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
To je úspech! Zavřel (27)a Kubáni (47) sú v bitke o OTA!
Zdielať na
Showbiznis

To je úspech! Zavřel (27)a Kubáni (47) sú v bitke o OTA!

Vďaka televíznym divákom sa do užšej nominácie v ankete OTO dostali aj dvaja redaktori televízneho spravodajstva televízie JOJ. Adam Zavřel a Jozef Kubáni budú bojovať o túto prestížnu cenu.

Vďaka vašim hlasom sa Adam dostal medzi sedem vyvolených, z ktorých jeden si začiatkom marca domov odnesie rovnakú sošku. "Naozaj som som nečakal, že niečo také sa stane. Ja som skoro odpadol keď som sa uvidel v užšej nominácii a ľudia mi gratulovali k niečomu, čo som absolútne nečakal," prezradil redaktor Adam Zavřel.

O to väčšiu radosť mal on i jeho manželka Hana, ktorá sa o radostnú novinku podelila aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. "Ja som aj rozmýšľal, ako je to možné, že som sa z toľkých ľudí dostal medzi tých siedmych nominovaných," neskrýva prekvapenie Adam. "Každopádne veľmi pekne ďakujem a veľmi si takéto ocenenie vážim," odkázal redaktor.

Na Adama však v marci čaká ešte jedna milá povinnosť. Jeho manželka a moderátorka Novín o 17-tej, Hana Zavřelová Gallová, privedie na svet ich prvého potomka. "Ja každopádne v marci nejakeho Ota dostanem," zažartoval Adam. Ak ho podporíte aj v druhom kole hlasovania, mohol by mať doma Otov dvoch. Je to iba na vás, našich divákoch.

Druhé "jojkárske želiezko" v kategórii redaktor televízneho spravodajstva, Je Jožo Kubáni. Ten už doma jedného OTA z rovnakej kategórie má. Z roku 2012. Zuby si však brúsi aj na toho tohtoročného. Dokonca ho so sebou vyniesol aj na jeden z tatranských štítov. Pozrite si priložené video.

Z 15 kategórií je v každej nominovaných 7 osobností, hudobných skupín, hercov, herečiek, seriálov či programov. Aj tento rok sa v zozname osobností objavili známe mená, ktorým sa v minulých rokoch podarilo odniesť si najvyššie ocenenie.

ZA SVOJHO FAVORITA MÔŽETE HLASOVAŤ TU! 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie