Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezdny herec Oldo Hlaváček oslávil 80 rokov!
Zdielať na
Showbiznis

Hviezdny herec Oldo Hlaváček oslávil 80 rokov!

Oldo Hlaváček patril medzi tie najväčšie a najjagavejšie hviezdy československého filmu. Tento charizmatický a šarmantný herec oslávil neuveriteľné 80. narodeniny. A tak vytiahol fotky z albumu a trochu si zaspomínal.

Každý z nás by raz chcel začínať rozprávanie so slovami, bolo to pred 60. rokmi. Oldo Hlaváček už tak hovoriť môže. Oslávil totiž 80. rokov. "Príjemný pocit mi spôsobila moja ženička, ktorá mi prišla dať ráno bozk, to bolo veľmi príjemné," prezradil známy slovenský herec.

Tak začal jeho narodeninový deň. Ale vek si herec nechce pripomínať. Ako dôchodca sa necíti a ani tak nežije. Dokonca aj keď už má na to vek a za sebou stovky zážitkov z divadla, televízie či rozhlasu, Oldo nebilancuje. Na kamarátov a kolegov len s úsmevom spomína. "U nás v rodine prichádza k takejto situácii len veľmi málo. Ľudia v mojom veku sa zdravia so slovami - nemám čas!"

Vraj sú pozostatky z minulosti. Naplno využil každú minútu. Spomína na kamarátov Jozefa Krónera či Ivana Krajíčka. "Ráno o 3-tej som išiel s Jožkom Krónerom na ryby. Z rýb som šiel do rozhlasu o 8-mej ráno. O 10-tej začínala skúška divadla, ktorá trvala do 2-hej. Potom sme natáčali v televízii. Z tadiaľ som utekal o 6-tej večer do divadla na predstavenie. Keď sa skončilo, veľa krát sa ešte opäť natáčalo pre televíziu až do polnoci," spomína na neuveriteľný príbeh Oldo Hlaváček.

Bolo to niekedy v roku 1986. Keď dnes herec zaloví v spomienkach, sám tomu len ťažko verí. A aké boli 80-te narodeniny? Synovia s rodinami hercovi venovali kosačku, aby mal v lete čo robiť. Od manželky dostal špeciálny darček. Pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie