Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takáto je pravda o odchode Hudáka z Paneláku
Zdielať na
Showbiznis

Takáto je pravda o odchode Hudáka z Paneláku

Koniec dohadom! Herec Michal Hudák prehovoril o tom, ako to bolo s jeho koncom v dennom seriáli Panelák naozaj. V uplynulých dňoch sa totiž dočítal všeličo. S novou 13. sériou došlo k viacerým zmenám. Na obrazovkách preto už veselú rodinu Stana Slušného neuvidíme.

Manželia Slušní s talentovaným synom Maxom sú ako mnohé iné postavy už len seriálovou minulosťou. Michal Hudák sa netají tým, že mu panelákový život bude chýbať. "Predovšetkým mi budú chýbať ľudia, ktorí Panelák pripravovali," hovorí Michal.

Sú to všetko profesionáli, ktorí svoju prácu na pľaci denne od skorého rána zvládajú na výbornú. "Tím, kompletný stúff, to fungovalo dokonale keď som tam bol. Od masiek, cez rekvizity, kostýmy, masky, režisérov," opisuje herec.

Aj keď s herečkou Naďou Vladářovou už seriálovú rodinu netvoria, kamaráti sú stále. "Sme v kontakte, sme priatelia, komunikujeme aj mimo práce. Malý Ľubko je šikovný chlapec, Nada je skvelý človek, ale aj keď ma niekedy zastavovali ľudia a hovorili mi, že tá moja žena je harpia," spomína.

Pre každého seriálového herca sa často štáb a kolegovia stanú súčasťou. "Zamestnávajú ma Profesionali, točíme koľko sa dá, chystajú sa nové epizódy Cena je správna, pomedzi to je veľa práce vo zvukovýrobe. Nenudím sa skutočne a mám okrem práce aj rodinu, tak sa nenudím," dodáva herec.

Denný seriál Panelák. Každý pracovný deň o 20:20 na TV JOJ

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie