Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Vyskočil (21) zažil orgazmus. Cestovateľský
Zdielať na
Showbiznis

Herec Vyskočil (21) zažil orgazmus. Cestovateľský

Cestovanie patrí ku koníčkom, ktoré obľubuje mnoho mladých. Nie každý sa však dostane tam, kam túži, no niekomu sa toľkému šťastiu dostane. Ako napríklad Patrikovi Vyskočilovi z JOJkárskeho seriálu Klan.

"Cestovateľský orgazmus," hovorí jedným dychom herec. Tým, čo vedia, nemusíme vravieť a tým čo nevedia, je to niečo ako eňo ňuňo zážitok spojený s návštevou vami dlho vysnívanej destinácie.

"Videli sme staré mesto Tel Avivu, nové mesto, boli sme pri mori v Jaffe to je staré mesto v Tel Avive. Majú tam kláštory Františkáni, potom sme išli do Betlehemu," opisuje cestu Patrik. Videli znamená on a jeho priateľka, ktorá sa ale nechce medializovať, čomu zase rozumieme.

Ale späť. Popozerali všetko možné aj nemožné, čo im tých 5 dní dovolilo. A hoci boli v podstate nonstop pod dohľadom, nakoľko inak to v týchto oblastiach ani nie je, vraj sa vôbec nebáli. Dokonca ani na malý okamih. "Nič hrozné sa nestalo. Žiadne prekvapenia, mali sme trošku stres, že Betlehem je na území Palestíny, hneď za Jeruzalemom je veľký 8 metrový múr, kde sa nikto nedostane," dodáva herec.

Teda nikto, kto by sa tam nemal dostať. Preto je to tam všetko prísne strážené vojakmi. S tými mali bližší kontakt iba raz . A to keď sa chceli pozrieť na mŕtve more. V mŕtvom mori na napokon okúpali a okrem tohoto zážitku si odniesli ešte množstvo ďalších.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie