Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Na JOJke štartuje nový improvizovaný sitkom Kukátko
Zdielať na
Showbiznis

Na JOJke štartuje nový improvizovaný sitkom Kukátko

To tu ešte nebolo! Na Slovensku štartuje svetová novinka - improvizovaný sitkom Kukátko. Scenáristi a herci sa vybrali ťažkou cestou. Dej totiž neurčujú oni, ale diváci v divadle. Nakrúcanie bolo nielen preto náročné. Najmä večer. Kukátko sa totiž nakrúcalo na východe v Košiciach.

Petra Polnišová, Robo Jakab či Majo Miezga majú s hraním bez prípravy bohaté skúsenosti a nakrúcanie Kukátka si užívali. "To možno málokto vie, ale my to vyrábame v Košiciach," prezrádza Dano Dangl.

To je také netypické, väčšina televíznych programov sa totiž vyrába v hlavnom meste. Dano má však aj pre toto rozhodnutie vysvetlenie. "Jeden z tých dôvodov je, že to diváctvo je tam živšie, však východniari," dodáva s úsmevom.

Nechceme nikoho uraziť, ale pre východ je typické aj to, že každú dobre urobenú prácu treba poriadne osláviť a hlavne... zapiť! Tomuto zvyku sa nevyhli ani herci z Kukátka. "Prvý večer sme sa snažili krotiť, lebo druhý večer sme ešte točili, ale boli sme do druhej hore a popíjali sme štandardne vínko," hovorí Dangl.

Ideálnym časom na kreativitu je vraj šesťhodinová cesta na východ. A podľa Dana tam budú cestovať často. Tak teda kukajte Kukátko!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/ Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie