Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Z Gabiky Škrabákovej (43) je slúžka!
Zdielať na
Showbiznis

Z Gabiky Škrabákovej (43) je slúžka!

Z piatich slovenských herečiek sa stali slúžky. Poriadne prefíkané slúžky, ktoré zvádzajú zadaných mužov. Svoje o tom vie aj Gabika Kreutz Škrabáková.

Celé dni upratuje a zvádza ženatého muža! O kom je reč? O herečke Gabriele Kreutz Škrabákovej! Vtipné je to však len dovtedy, kým tento scenár neprežíva v skutočnom živote, ale iba ako dabingový hlas postavy zo seriálu. Gabika sa totiž stala jednou z piatich prefíkaných slúžok, ktoré zarezávajú v bohatých rodinách v Beverly Hills!

Gabika prepožičala svoj hlas Rosie a jej kamarátky sú Marisol, Valentína, Zoila a Carmen. "Ja sa tomu seriálu veľmi teším, lebo po dlhej dobe robím niečo naozaj s radosťou. Je to napísané podľa mňa super, je to dobre zahraté. A tie vzťahy sú zo života, je to super," neskrýva nadšenie herečka.

Gabika má dokonca slúžku aj doma. V našich podmienkach je ale slovo slúžka silné slovo. Skrátka, aj ona využíva služby pomocníčky v domácnosti. "Napriek tomu, že niekto príde a pomôže mi, to neznamená, že nič nemusím robiť," prezradila Gabika.

Štyri hispánske ženy snívali o práci v bohatých a slávnych rodinách v Beverly Hills. Ich sen sa im splnil, ale teraz musia prekonávať komplikované vzťahy so svojimi snobskými zamestnávateľmi.

Rosie je slobodná matka, ktorá pracuje ako upratovačka pre párik sebeckých hercov Peri a Spencea Westmoreovcov. Carmen dúfa, že jej zamestnávateľ - popová hviezda Alejandro Rubio - pomôže rozbehnúť jej vlastnú spevácku kariéru. Zoila upratuje domácnosť bohatej ale emocionálne labilnej a drogovo závislej Genevieve Delatourovej. Pracuje u nej spolu s dcérou Valentinou, ktorá je zaľúbená do syna domácej panej. Marisol je nová zamestnankyňa v rodine boháčov Stappordovcov a od ostatných slúžok sa odlišuje nielen svojím zjavom, vedomosťami a perfektným vystupovaním, ale aj angličtinou bez španielskeho prízvuku.

Seriál Prefíkané slúžky si môžete pozrieť každý piatok 20:30 na televízii JOJ!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie