Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Justin Bieber (19) utiekol do Panamy, zobral aj novú frajerku!
Zdielať na
Showbiznis

Justin Bieber (19) utiekol do Panamy, zobral aj novú frajerku!

Vyzerá to tak, že Justin Bieber nestratil svoje fanúšičky ani napriek tomu, čo nedávno vyviedol. Potom ako ho polícia zadržala pri nelegálnych pretekoch a navyše aj pod vplyvom alkoholu, ho jeho právnik už dostal z väzby von. A zdá sa, že teraz sa bude istý čas skrývať pred svetom. Podľa posledných informácií utiekol do Panamy a neodišiel sám. Zobral si so sebou aj novú frajerku!

Po chaotických dňoch, ktoré Justin prežil, sa rozhodol utiecť. A rovno na Panamu! Ale nešiel sám, zobral so sebou aj mladučkú modelku Chantel Jeffries. To však tiež nie je žiadny anjelik. Sám Justin o nej na sociálnej sieti napísal: "zlé dievča s veľkým srdcom." Či je pre Justina práve takáto spoločnosť tá najvhodnejšia, ukážu najbližšie dni. Spevák chce ostať na Paname údajne čo najdlhšie.

Časy, keď kariéra sladkého Justina Biebera raketovo stúpala, sú preč. Idol tínedžeriek celého sveta, sa však v 19-tich rokoch dostáva do problémov. Nielen so zákonom. Kariéra kanadského speváka začala v posledných mesiacoch stagnovať.

"Zatkli ho a on sa kvôli tomu rozplakal. Toto je skutočný život. Toto nie je spôsob, akým sa popové hviezdy pokúšajú zmeniť svoj imidž alebo povesť,"
povedal novinár magazínu People Carlos Greer.

V médiách sa objavili ďalšie zábery z Bieberovej nelegálnej naháňačky na jednej z hlavných ulíc Miami Beach. Žlté Lamborginy šoféroval Bieber a červené Ferari jeho kamarát. Preteky však rýchlo ukončili policajné hliadky.

Zdá sa však, že to čo desí rodičov a dospelých, tínedžerky ešte viac priťahuje. Napriek obvineniam z jazdy pod vplyvom alkoholu a ďalším výtržnostiam, Biebera na sociálnej sieti podporujú milióny skalných fanúšikov. Mnohí ho celé hodiny čakali pred hotelom, kam sa uchýlil po prepustení z väzenia. Pri odchode z hotela mal na sebe červenú mikinu s kapucňou. Pri nastupovaní ju však nechal fanúšičkam. "Nikdy ju neoperiem! Je taký perfektný! O môj Bože," neskrývala obrovské nadšenie fanúšicka, ktoré bolo už na hranici šialenstva.

"Takíto mladí ľudia mi lámu srdce. Siahajú po drogách, rôznych liekoch. To je to najnebezpečnejšie pre ich talent, schopnosť robiť dobré veci a byť skutočne šťastný," upozornila známa herečka Goldie Hawn.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie