Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Michaela Čobejová (43) priznáva. Som levica!
Zdielať na
Showbiznis

Michaela Čobejová (43) priznáva. Som levica!

Hoci má už po 40-ke, stále patrí medzi najlepšie vyzerajúce slovenské herečka. Michaela Čobejová sa vrátila po dlhšej dobe na televíznej obrazovky. A to ako matka, ktorá sa stala vdovou.

Michaela v novom seriáli stvárňuje Vdovu a matku zároveň. Dôležitú úlohu mamy má aj v súkromí. "Ja som prísna mama a deti majú mať svoje hranice. Ja som levica, ktorá chráni svoje deti," hovorí Michaela Čobejová.

Hovorí na prvý pohľad krehká blondínka, ktorá má dve dcéry. Medzi Ivankou a Táničkou je rozdiel 16 rokov. "Nezamýšľajú sa nad tým. Ivanka študuje vonku, vyhýba sa babysittingu a Tánička ju miluje či sa o ňu stará alebo nie," dodáva herečka.

Tánička je na staršiu sestru pyšná a vraj sa ňou chváli všade, kde môže. "V škôlke o nás všetko vedia. Aké má Ivanka známy, čo robí," opisuje Čobejová.

Michaela si myslí, že keď mladšia dcéra dospeje, vekový rozdiel medzi sestrami sa úplne stratí. "Tánička keď ju dobehne tak bude veliteľ a Ivanka ju bude nasledovať. Už používa moje metódy a ráta do tri..," tvrdí Čobejová.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie