Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mikimu Hricovi (44) sa narodili dvojičky, má už deväť detí!
Zdielať na
Showbiznis

Mikimu Hricovi (44) sa narodili dvojičky, má už deväť detí!

A je to vonku! Jeden z profesionálov, Michal Hudák, teda Miki Hric, sa stal otcom dvojičiek. Ale má ešte sedem ďalších detí!

Miki Hric je veselý východniarsky policajt, ktorému sa občas nepošmykne len jazyk, ale aj niečo iné. Je otcom už deviatich detí. "Je to pravda, detí pribudlo, teda tvrdia to matky. Boli sme s kolegami na sympóziu v Košiciach, na stretnutí psovodov. Bola tam chyžná Tamara z Ukrajiny, tak sme sa tam stretli a máme dvojičky," prezradil policajt Miki Hric zo seriálu Profesionáli.

Boli sme zvedaví, kedy to východniarsky psovod všetko stihol. "Miki to stihol počas jeden a pol ročnej pauzy. Policajt je výkonný, nedáva si pozor a nevie, ako tie všetky deti teraz uživí," prezradil dramaturg a scenárista seriálu Stano Guštafík.

Problém nie je len uživiť ich, ale aj pomenovať. "Už nestíhame vymýšľať mená. Máme Gašparka, Pamelu a ďalšie sme ešte nevymysleli. Ak máte nejaké nápady, kľudne volajte," prosí o pomoc sympatický policajt.

Zato radosť má deväťnásobný otecko obrovskú! "Je to niečo neskutočné, niečo podobné som zažil, keď fenka labradora u nás na oddelení vrhla deväť šteniat," šokuje prirovnaním Miki.

Za rok a pol Mikimu pribudli štyri deti. No a jedno, ako by sám povedal by "zrobil" aj za chvíľku. Tak uvidíme, či mu pero scenáristov dopraje desať detí. "Pre nás scenáristov je zaujímavé čakať, kedy príde desiate dieťa. Ak Miki dosiahne toto dvojciferné číslo, dá sa s tým v ďalších príbehoch pekne hrať," myslí si Stano Guštafík.

Miki Hric (Michal Hudák) je expert na možné aj nemožné, ale v podstate je to prasa.

Mikiho prevelili z Humenného, je synom starostu Margecian. Na policajnú stanicu prišiel s reputáciou experta a bývalého člena špeciálnych jednotiek. V alkoholovom opojení sa však preriekol, že je vlastne obyčajný psovod, ktorému sa stratil služobný pes. Je rozvedený, alimenty platí na štyri deti. Nenechá na pokoji žiadnu sukňu, za čo si vyslúžil prezývku Prasa z Margecian.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/ Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie