Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Spevák Marián Čekovský (36): Ospravedlňuje sa Cmoríkovi!
Zdielať na
Showbiznis

Spevák Marián Čekovský (36): Ospravedlňuje sa Cmoríkovi!

Keď ho počul spievať, krčil nos... Áno, Čeky, veruže, dvakrát pesničky Petra Cmoríka nemusel...

Začiatky bývajú ťažké. Hlavne tie šoubiznisové. Noví speváci, herečky, moderátori a vôbec, všetci verejne sa vystavujúci ľudia, to nemajú jednoduché. Preniknúť do partie "starých známych" šoubizových ksichtov, nie je jednoduché. Tak to bolo aj v prípade Petra Cmoríka. Keď  sa začal objavovať na scéne, Marián Čekovský iba zalamoval rukami.

„Myslím, že sa neurazí. Ja som si myslel, že Peťo Cmorík je na tom horšie, ale je na tom veľmi dobre a oveľa lepšie," zdôrazňuje Čeky, ktorý odstupom času Cmoríka vychvaľuje do nebies. "Tak sa mu chcem týmto aj ospravedlniť," dodáva známy hudobník, ktorého Cmoríkovo spevácke umenie už oslovilo a považuje ho za famózne. "Navyše, Peťo je aj výborný človek," prezrádza svoj názor na osobu Petra Cmoríka, Čeky.

A ako sa stať podľa Čekyho dobrým umelcom. "Nikdy si o sebe nemyslieť, že som dobrý hudobník," hovorí spevák Čekovský. To je vraj základ! Skromnosť a pracovitosť – bez toho sa nepohnete! Kto si myslí, že je "frájo“, tak ten u Čekyho nepochodí. Ak chcete poradiť od Čekyho, kľudne mu zavolajte aj o pol tretej ráno! Viac TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/ Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie