Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ňusi Bárta (37) a Heňa Mickovičová (46) sa vzali ???!!!
Zdielať na
Showbiznis

Ňusi Bárta (37) a Heňa Mickovičová (46) sa vzali ???!!!

Preriekli sa? Alebo sa iba zamotali a tým niektorých dostali do pochybností? Mali Heňa a Ňusi svadbu?

Začalo to nevinným rozhovorom po skončení divadelného predstavenia Štyria na kanape. Heňa Mickovičová na raute poskytovala médiám rozhovory. Spomedzi množstva otázok dostal otázku aj Alexander Bárta. Mal prezradiť, ako ho zbalila Heňa. Odpoveď bola: "Svojou prirodzenosťou!"

Úspešný herec však zdôraznil, že pri zoznamovaní sa muža a ženy je veľmi vhodné zatancovať si spolu aj slaďák. Nedalo mi, neopýtať sa, či si aj on s Heňou spolu zatancovali slaďák? "Ale áno, tancovali, i keď to nie je moja silná stránka," dodal Ňusi.

Na doplňujúcu otázku, že "kedy spolu tancovali naposledy?", skočila Ňusimu do premýšľania Heňa a povedala: "Veď na svadbe!" Áno, dobre čítate. Lenže, vzápätí na to dodala, že na svadbe ich známeho. Hm, ktovie, či sa nepreriekla? Možno už dávno je pani Bártová. A my novinári, sa zbytočne trápime tým, či je Mičkovicová alebo Mickovičová.

Alexander Bárta tvorí pár s Henrietou Mickovičovou už 10 rokov. "Treba byť prirodzený. Vzťahu prospieva i humor," vysvetľuje herec. Prominentní pár tiež prezradil, vďaka čomu im to spolu v posteli klape! Viac si prečítajte TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk/ Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie