Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herečka Petra Polnišová (37): Chudne! Vieme, od čoho!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Petra Polnišová (37): Chudne! Vieme, od čoho!

Z bucľatosti ku štíhlosti. Obľúbená postavička z Kukátka, Petra Polnišová už istú dobu postupne stráca nadbytočné kilogramy. A pritom sa vôbec netrápi cvičením, ani špeciálnymi diétami. Chcete poznať tajomstvo jej úspechu v chudnutí? Tak, čítajte ďalej!

"Veľmi mi imponuje francúzsky štýl stravovania," vysvetľuje Petra Polnišová svoju viditeľnú zmenu. Keďže jej partner je Francúz a vo Francúzsku je často, ľahko si na túto zmenu zvykla. V čom tkvie? "Nejedávam päťkrát denne, ale trikrát denne," prezrádza základnú zmenu v konzumácii jedla.

Petra je vyberavá aj pri výbere surovín na prípravu jedál. "Mäso, ovocie a zeleninu nekupujeme vo veľkých supermarketoch. Oveľa radšej využívame miestnych – lokálnych farmárov a nakupujeme mäso, ovocie, zeleninu aj vajíčka od nich. Máme také pravidlo, že farmár nemôže byť od nás ďalej, ako 100 kilometrov," zdôrazňuje Peťa, ktorá sa už 27. januára objaví na obrazovkách televízie JOJ v prvom slovenskom javiskovom sitcome Kukátko!

Sympatická herečka, ktorá si vždy dokázala zo svojej nadváhy aj vystreliť však úplne obmedzila pojedanie keksíkov. "To nie, to Francúzi nejedia, teda nejedia to medzi hlavnými jedlami,“ upresňuje. Po niekoľkých mesiacoch dodržiavania tejto "diéty" sa Petre podarilo zhodiť aj pár kilogramov. „Cítim sa oveľa lepšie,“ dodáva. 

Pravdou ale je, že túto bucľatú herečku si veľa ľudí obľúbilo práve vďaka tomu, že sa netrápila tým, akú má postavu. "Nikdy som si z toho nerobila žiadnu hlavu. Je to tak, ako to je..." uzatvára Petra Polnišová.

Vrtieť bokmi, čo to len dá! Ak chcete, aby si vás muži všimli, zaberie to vraj na sto percent! Peťa to má totiž otestované! A tak zaúča aj svoje kolegyne. Pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk/ Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie