Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Michelle Obamová (50). Takto veľkolepo oslávila svoje narodeniny!
Zdielať na
Showbiznis

Michelle Obamová (50). Takto veľkolepo oslávila svoje narodeniny!

V Bielom dome sa oslavovalo. Manželka amerického prezidenta Michelle Obama mala narodeniny. 50-tka prvej dámy bola vraj bez formalít, fotografov a kamier.

Obamovci tanec milujú. Zrejme aj preto na narodeninovej oslave prvej dámy úplne vypustili oficiality a prominentným hosťom  v pozvánkach na rovinu oznámili - najedzte sa doma - my vás pozývame na tanečnú párty.

Reprezentatívne priestory Bieleho domu sa v sobotu večer premenili na tanečný parket. Happy Birthday prvej dáme zaspievali John Legend a Stevie Wonder.

Pozvánku nedostal žiaden kameraman ani fotograf. Oslavujúca Michelle Obamová svojim priateľom a hosťom tak dopriala poriadny žúr, na ktorom sa mohli všetci slobodne odviazať.

Iba pár dní pred narodeninami Michelle Obamovej, bulvár priniesol klebety o manželskej kríze prezidentského páru. Vraj je pre zálety Baracka Obamu situácia taká zlá, že Michelle vyhľadala útočisko u priateľov.

Tieto reči však totálne vyvracajú hostia narodeninovej oslavy. Barack Obama okrem emocionálneho príhovoru manželke aj zatancoval. Jeho Dougie hostí vraj pobavil viac ako umelkyňa Beyonce.

Radosť z pohybu prvá dáma pritom nepredvádza len na súkromných oslavách. V celej Amerike je známa jej kampaň zdravého životného štýlu detí a mládeže. Okrem zdravej životosprávy Michelle Obamová detí nabáda aj na fyzické aktivity. Pohyb vraj robí človeka šťastným.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie