Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Začína sa nový seriál Vdova. Z Mišky Čobejovej (43) bude mafiánka!
Zdielať na
Showbiznis

Začína sa nový seriál Vdova. Z Mišky Čobejovej (43) bude mafiánka!

Niekedy vám život nedáva možnosť voľby. Sú veci, ktoré jednoducho musíte urobiť, aby ste zachránili seba i najbližších. Tieto slová presne vystihujú to, čo vás dnes čaká na televíznych obrazovkách. Rozbieha sa totiž nový seriál Vdova!

Seriál Vdova, o ktorom sa už písalo aj ako o Tajomstve rodiny, nakoniec zakotvil pri jednoduchšom názve. Je nakrútený na základe námetu holandskej televízie, ktorá ho vysielala pod názvom Penoza (v preklade podsvetie). Rozpráva príbeh Tamary Vicenovej - mafiánskej dcéry, ktorej sa podarilo vymaniť z područia otcových praktík a viesť relatívne normálny život so svojou rodinou. Keď však zavraždia jej manžela, je aj proti svojej vôly zatiahnutá do podsvetia a musí spolupracovať, aby ochránila seba a hlavne svoje deti.

Pozrite si rozhovor herečky Mišky Čobejovej v priloženom videu!

Tamaru Vicenovú stvárňuje Miška Čobejová. Okrem nej sa v seriáli môžete tešiť na ďalšie známe herecké tváre ako Juraj Rašľa, Marián Miezga, Elena Podzámska, Vladimír Černý, Milan Ondrík alebo Milo Král. Televízia prostredníctvom tohto projektu predstaví aj niekoľko nových, menej známych hercov. Vdova štartuje už v utorok 21. januára o 21:20. Sledujte oficiálnu stránku televízie, o podrobnostiach vás budeme informovať!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie