Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jozef Vajda (57) čakal na Studenkovú (59) dlhých 40 rokov!
Zdielať na
Showbiznis

Jozef Vajda (57) čakal na Studenkovú (59) dlhých 40 rokov!

Jozef Vajda ten sa má! Vždy ho ženy obdivovali, ale predstavte si že ho chce aj Zdenka Studenková! Ale on si na ňu musel počkať a to neuveriteľne dlhý čas.

Kombinácia Vajda - Studenková, je istotou zábavy už neuveriteľne dlhý čas. "40 rokov! So Zdenkou sme za totality robili na obrazovke veľa vecí spolu, rôzne filmy a inscenácie. Hrali sme spolu v divadle. Ťažko nejaká žena prekoná náskok, aký má Zdena. S nikým som nebol viac, ako s ňou," priznáva herec Jožko Vajda.

Na to, aby si ale zahral s azda najznámejšou slovenskou herečkou ale musel, ak on sám vraví, dospieť. A potom, po štyridsiatke už bola jeho! "Predtým sme síce spolu hrávali, ale Zdenka mala iných partnerov, starších odo mňa. Napríklad pána Kvietika, Miša Dočolomanského a ja som musel dozrieť do štádia muža," prezradil sympatický herec.

Na javisku sú jednotka, na televíznych obrazovkách je to jednotka s hviezdičkou. Ale v súkromí? To už by bola iná pesnička. "Profesionálne sa so Zdenkou vieme zhodnúť, ale v živote by to asi nefungovalo. Je to dobre tak, ako to je. Keby sme boli spolu okrem práce ešte aj doma, asi by sme si začali liezť na nervy," myslí si Jožko. To by potom hrozila ponorka a tá je vo vzťahu nevítanou návštevou.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie