Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Critics’ Choice Movie Awards. Takto sa celebrity vyfintili
Zdielať na
Showbiznis

Critics’ Choice Movie Awards. Takto sa celebrity vyfintili

V kalifornskej Santa Monice sa zišli hviezdy filmového neba. Odborníci tam udeľovali ceny asociácie filmových kritikov. Outfity najväčších celebrít však všetkým vyrazili dych.

Kým Emma Thompson stavila sa červené šaty na ramienkach ozdobené farebným predĺženým kabátikom, Meryl Streep a Julia Roberts prišli v konzervatívnej róbe a na očiach si nechali slnečné okuliare. Menej je niekedy viac, to si povedala Sanda Bullock a zvolila fialové šaty bez ramienok. Cate Blanchett zažiarila v jednoduchých tmavozelených šatách.

Leonardo Di Caprio zase uprednostnil ležérny štýl. Práve Caprio kraľoval medzi hercami. V kategórii muzikál či komédia prevzal Zlatý glóbus. Zahral si hlavnú rolu skazeného makléra vo filme z finančného prostredia Vlk z Wall Street. Teraz si odniesol aj cenu kritikov.

Cenu od najväčšej americkej organizácie filmových kritikov prevzala aj Sandra Bullock v kategórii najlepšia herečka. Pri preberaní sošky si zahromžila, pretože sa jej vypol mikrofón. "Chcela by som...čo do čerta. Som akčná hrdinka, nerobte to akčnému hrdinovi," povedala.

Kritikov zaujala aj Cate Blanchett, ktorá si odniesla cenu za svoju rolu vo filme od Woodyho Allena Jasmínine slzy. Ašpiruje s ním na tohtoročného Oscara. V ďakovnej reči povedala svojmu synovi, že by mal byť vďačný za to, že jeho matkou je ona, a nie nie postava, ktorú stvárnila.
 
Dve významné herecké ceny putovali do rúk pánov zo životopisnej drámy Klub poslednej nádeje, keď Matthewa McConaugheyho vyhlásili za Najlepšieho herca a jeho kolegu Jareda Leta za Najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe. Počas galavečera udelili aj špeciálne ceny. Jednu z nich dostal Forest Whitaker.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk/ Martin Mózer

Zdielať na

Najčítanejšie