Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kristína Farkašová (31): Hollywoodske krásky sa obliekajú ako ja!
Zdielať na
Showbiznis

Kristína Farkašová (31): Hollywoodske krásky sa obliekajú ako ja!

Zdroj: Facebook/ISIFA

Tomuto sa hovori fauxpas! Dobre ja viem, ako si ma "gúglila" po nociach, cica! Aby si vedela, čo sa nosí! Herečka Kristína Farkašová si totiž všimla, že hollywoodska hviezda Olivia Wilde si oblieka na tohtoročné udeľovanie Zlatých glóbusov rovnaké šaty, aké si oblieka aj ona pred rokom na minuloročné odovzdávanie cien OTO.

A aby bolo všetkým jasné, že svoje slová myslí úplne vážne, na svoj facebookovský profil pridala aj porovnávaciu fotografiu. Jednu z roku 2013 a druhú z roku 2014. Na tej staršej je ona so svojím partnerom reportérom Jurajom Hajdinom a na druhej spomínaná hollywoodska herečka.

"Ale, že "skopčíš" aj to brucho! Aj tak tam máš isto len jeden kus," napísala Farkašová vzápätí. Narážala pritom na fakt, že tehotenské bruško vytŕčalo obidvom dámam. Farkašová je momentálne na materskej dovolenke a teší zo svojich dvoch princezničiek Matildy a Ely, zatiaľ čo Wilde pod srdcom nosí syna.

Šaty slovenskej herečke šila slovenská módna tvorkyňa Michaela Ľuptáková. Kto ich šil slávnej hollywoodskej hviezde nie je známe. "Olivia sa 100 % snažila Miške dovolať," vtipne poukázala aj na tento fakt Farkašová. 

Po Oscaroch sú Zlaté Glóbusy druhé najprestížnejšie ocenenia vo filmovom svete. V Beverly Hills sa v noci z nedele na pondelok (z 12. na 13. januára) uskutočnil 71. ročník. Na červenom koberci sa predviedli takmer všetky hviezdy zo strieborného plátna. Zlatý glóbus pre najlepší film v žánri dráma získala tento rok životopisná snímka 12 rokov otrokom.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk/ SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie