Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Diana Mórová (43) radí, ako spoznať pravú lásku
Zdielať na
Showbiznis

Diana Mórová (43) radí, ako spoznať pravú lásku

Každá žena chce milovať. A samozrejme aj mať istotu, že jej city sú opätované. Ako však zistiť, či vás vás partner skutočne miluje? Poradí herečka Diana Mórová.

Nie ste si istá, či vás váš nový "feši" naozaj ľúbi? Oči vám otvorí Didi Mórová. Možno práve vám jej typy na overenie lásky pomôžu! Tak, ako teda zistíme, či to tie naše polovičky s nami myslia vážne? "Keď žena partnerovi nečakane zavolá, aby si spravili spoločný program, treba si všímať, ako muž zareaguje. Či ju potom pozve k sebe do bytu a či aj spolu prespia. Lebo to je asi to najdôležitejšie," radí Diana.

Akýsi "rozsudok" toho, či z rande bude aj vážny vzťah, prichádza ale práveže po tej spoločne strávenej noci. "Najdôležitejšia je noc a aj ráno. A ak je víkend, či muž zoberie partnerku niekde von a predstaví kamarátom. Ak partnerku nepredstaví svojmu okoliu, tak to nemyslí vážne," dodáva populárna slovenská herečka.

Didi dáva vždy na svoj vnútorný pocit. Keď máte z nového frajera zlý pocit a necítite sa dobre, hoci vás veľmi fyzicky priťahuje, tak to neveští nič dobré. A neverte ani sladkým rečičkám, dajte skôr na skutky. "Mne zamilované esemesky posielajú aj kamaráti, lebo je to príjemné. Je to podľa mňa normálne, keď si prečítate niečo pekné. A z psychologického hľadiska ženy potrebujú objatie. A aj muži, ale hanbia sa za to," dodáva Didi zo seriálu Panelák.

Ale pozor, niektorí chlapi to vedia aj zneužiť a tak máte od nich isto more "zapusinkovaných" esemesiek... Akurát, že to je asi tak všetko.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk/ Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie