Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Alica Rosenthal (44) miluje mužov. Podviedla by som, šokuje
Zdielať na
Showbiznis

Alica Rosenthal (44) miluje mužov. Podviedla by som, šokuje

Niektoré ženy sú trošku nenásytné, nažhavené na mužov a doslova im to srší z očí. Seriálová spisovateľka Alica Rosenthal (44) má navyše to šťastie, že pozornosť mužov jej lichotí a sama ju aj vyhľadáva.

Alica sa dokonca sa priznala, že ak by sa to nik nedozvedel, neváhala by svojho miláčika Egona aj podviesť! "A mám veľmi rada mužskú spoločnosť. Koniec koncov, ktorá žena nemá. Ale aj celkom spokojne môžem skonštatovať, že aj muži vyhľadávajú moju spoločnosť," priznáva Alica Rosenthal.

Úspešná spisovateľka jemne šteklivých knižiek priznáva, že mnohé z príbehov, ktoré opísala vychádzajú z jej vlastných skúseností. "Inšpiráciu som zbierala od svojich pubertálnych čias. V podstate čerpám z vlastnej skúsenosti a myslím, že je to na tých poviedkach cítiť," tvrdí.

Občas jej nejakú tému prihrajú aj kolegyne Ivanka a Jula, no tie najpikantnejšie sú samozrejme Alicine! "Ja sa netajím tým, že nič ľudské mi nie je cudzie a mám rada pestrosť v živote, v jedle aj v sexe," priznáva spisovateľka.

Pri takýchto Aliciných vyhláseniach sa priam natíska otázka, ako je to u nej s vernosťou? Ostatne, žije s Egonom Rosenthalom, no nie je tajomstvom, že pokukuje po Imrem, ktorý sa stará o údržbu Paneláku. "Samozrejme, že verná svojmu partnerovi som," tvrdí.

Ale, pri Alici nie je nič definitívne vylúčené. Ani nevera. "No ak by o tom Egon nevedel, tak by to nenarušilo náš harmonický vzťah," prezrádza Alica.

 TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk, Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie