Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dámy pozor! Sexsymbol Travis Fimmel (34) prichádza ako viking
Zdielať na
Showbiznis

Dámy pozor! Sexsymbol Travis Fimmel (34) prichádza ako viking

Poznáte Travisa Fimmela? Že nie? Tento sympatický Austrálčan si najskôr privyrábal ako model, no neskôr ho zlákal svet filmu. Diváci si ho iste pamätajú zo seriálu Tarzan, no v poslednom čase sa blysol najmä v 5-dielnom seriáli Vikingovia.

Fimmel chcel byť najskôr futbalistom, no pre zranenie nohy sa tohto sna musel vzdať. Všetko zlé je však na niečo dobré. V roku 1998 si ho všimla istá modelingová agentúra a meno krásneho Travisa sa začalo spájať so značkou Calvin Klein. Austrálčan pracoval potom ako model dlhých šesť rokov. 

Ako herec na seba upozornil v televíznom seriáli Tarzan z roku 2003. Po boku slávneho Patricka Swayzeho si zahral v roku 2009 v seriáli Šelma. Jeho výkon tu bol natoľko presvedčivý, že zaujal aj tvorcov seriálu Vikingovia. Tí mu ponúkli priamo hlavnú úlohu. 

Príbeh tejto historickej drámy z 9. storočia je postavený na námete epickej ságy vikingského kráľa Ragnara Lodbroka (Travis Fimmel). Produkcia deviatich epizód sa odohrávala najmä v Írsku, ktoré ponúka jedinečné exteriéry.

Tento krásny kraj si zamilovala aj prvá dáma Ameriky Michelle Obamová, ktorá v polovici augusta minulého roku krajinu navštívila aj spolu so svojimi dvomi dcérami. (VIĎ FOTOGALÉRIA).

Seriál pochádza z pera Micheala Hirsta, ktorý potvrdil svoje majstrovstvo v historickej dráme v známych seriáloch ako Tudorovci alebo Borgiovci.

Vikingovia každý pracovný deň 20:20 na TV JOJ!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie