Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Aký bol Ples v opere 2014? Pozrite sa do zákulisia!
Zdielať na
Showbiznis

Aký bol Ples v opere 2014? Pozrite sa do zákulisia!

Gong v historickej budove Slovenského národného divadla odštartoval štart Plesu v opere ale aj tohtoročnú plesovú sezónu. Známe osobnosti sprevádzala celým večerom veľkolepého plesu naša kolegyňa Lucia Barmošová a pohľad na ňu, stál naozaj za to! Vychutnajte si atmosféru veľkolepej akcie.

Organizátori pompézneho plesu v opere opäť zdvihli latku. Plesovú sezónu oficiálne otvorila úderom na gong americka speváčka Suzanne Vega. Tá necestovala na Slovensko po prvý raz. Bratislavu, ktorá na ňu urobila dojem aj zaujímavou zmesou architektúry a street artu, navštívila zhruba pred 15 rokmi."Moja dcéra mala vtedy asi tri roky a teraz má 19, bude to teda približne 15 rokov," vysvetlila 54-ročná umelkyňa. Viac nájdete TU.

Tento ročník bol zasa o niečo lepší, ako ten predošlí. V rytme dobrej myziky sa známe osobnosti vykrúcali ostošesť! Vystúpili Maria Rottrová, Nela Pocisková, Cigánsky diabli, Miroslav Dvorský či Ľubica Vargicová. "Spojili sme hudbu, tanec, spev a pódiové vystúpenie do jedného celku," prezradil hudobný manažér a producent Matej Drlička.

"Toto je jediný ples za celý rok, ktorého sa zúčastňujem," povedal herec František Kovár. Chutné mäsá, predjedlá, koláče či rôzne pochutiny. Pri cateringu bolo počas celého večera azda najplnšie. "Ochutnal som a je tu skvelá kuchyňa," dodal Kovár.

Po červenom koberci sa aj tento rok prešli viac ako 600 pozvaných hostí. "Aj tento rok máme kapacitu plesu plne obsadenú, to nás veľmi teší," neskrývala nadšenie organizátorka Plesu v opere Andrea Cocherová.

Sprievodkyňou večera bola moderátorka televízie JOJ Lucia Barmošová. Zažiarila v šatách, do ktorých ju pred plesom obliekali tri pomocníčky. Nič neprasklo, ani nevykuklo. Najmladšia moderátorka večera môže byť teda so svojim výkonom nadmieru spokojná. "Našťastie som nedostala okno, pamäť mi slúži tak som spokojná," dodala s úsmevom Lucka. Pozrite si ako sa Lucka pripravovala na ples, pozrite si článok.

Azda najväčšou ozdobou tohto veľkolepého plesu boli rozhodne dámy. Tie tento rok stavili na trblietky, farby ale i dokonalé účesy. Sisa Lelkeš-Sklovská si na hlave si na hlave nosila dokonalé umelecké dielo. "Pôvodne mi chcel kaderník urobiť iný účes a nakoniec to skončilo úplne inak," prezradila Sisa.

Ples v opere má aj charitatívny rozmer. Peniaze od 300 pozvaných párov poputujú do šiestich prenatálnych centier na Slovensku. "Sú to detičky, ktoré sa narodia predčasne. Potrebujú samozrejme peniaze na zariadenia a techniku, ktorá pomáha zachrániť tie najmenšie a bezbranné životy," upresnil organizátor Plesu v opere Pavol Lančarič.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie