Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lucia Barmošová (31) moderovala Ples v opere v krásnej róbe
Zdielať na
Showbiznis

Lucia Barmošová (31) moderovala Ples v opere v krásnej róbe

Gong v historickej budove Slovenského národného divadla odštartoval štart Plesu v opere ale aj tohtoročnú plesovú sezónu. Známe osobnosti sprevádzala celým večerom veľkolepého plesu naša kolegyňa Lucia Barmošová,

Ešte ani jedna róba žiadnej moderátorky večera Plesu v opere nebola prezentovaná skôr, ako po slávnostnom otvorení bálu. 14. ročník prestížneho Plesu v opere moderovala Lucia Barmošová. Zastihli sme ju priamo u návrhára, ktorý mal jej krásu vo svojich rukách.

Napriek tomu, že sa nám podarilo zazrieť aspoň čo to, celkový look zostáva stále v utajení. "Naozaj ten konečný výsledok by mal byť vidieť až na Plese v opere," povedala tajnostkárka Lucka.

Šaty sa skladali z dvoch častí, ktoré povzniesli nádherné šperky a dokonalý makeup. Práca na takýchto šatách nie je jednoduchá, trvá niekoľko týždňov a predovšetkým je to aj pre návrhára veľká zodpovednosť. "Samozrejme je to zodpovednosť. Treba myslieť aj na pohodlie a aj to, že Lucia bude celý večer stáť, bude sa presúvať. Ale pritom to má vyzerať pompézne a nie prakticky," povedal Boris Hanečka.

Ples v Opere je veľká udalosť a Lucia musí byť dokonale pripravená. "Je to veľká zodpovednosť a je to ples, ktorý otvára sezónu," povedala Lucia.

Boris Hanečka nakreslil niekoľko modelov a Lucka priznala, že sa jej páčil každý z nich. Napokon sa zhodli na tom. ktorý najlepšie vystihol tému večera. "Šaty sú nočná obloha, mali tam byť rôzne farby, ale eliminovali sme to na minimum. Myslím si, že to bolo dobré rozhodnutie," myslí si Boris Hanečka.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie