Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herečka Kristína Svarinská (24) sa vydala!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Kristína Svarinská (24) sa vydala!

Slovenská herečka Kristínka Svarinská je v poslednej známa hlavne zo seriálu Klan. V ňom je predstaviteľkou hlavnej hrdinky Inéz. A aj vďaka nej si užila skutočnú svadbu!

Kristína Svarinská si nakrúcanie seriálu Klan - V dobrom aj v zlom, užíva naplno. Jej to pred kamerami vždy veľmi pristalo a svoje úlohy zvláda na výbornú. "Ja som vďačná za príležitosť, ktorú som dostala a som spokojná," neskrýva nadšenie Kristínka.

Po jej boku stojí v seriáli Patrik Vyskočil, ktorý hrá jej priateľa a partnera Mareka. "Patrik je mladý, šikovný, pohodový chalan, flegmatik a je zábavný," prezradila herečka.

Patrik je najmä divadelný herec no má už aj skúsenosti s kamerami. Nie však toľko, ako Kristína. "Mám pocit, že chvíľku mu trvá, kým sa adaptuje v prostredí. Je síce pre mňa taký tichý pozorovateľ, ale keď sa odviaže, je s ním sranda," dodáva Kristínka.

Herečka jeho plachosť na pľaci dokonale kompenzuje svojou živosťou a veselosťou. I keď pri nakrúcaní svadobných scén jej veľmi do smiechu nebolo. "Pre Kristínu Svarinskú bola svadba zvláštny pocit, hlavne keď stála v kostole a mala prisahať vernosť na celý život," hovorí predstaviteľka Inéz a dodala, že to bol pre ňu zvláštny pocit zodpovednosti.

Ona sama zatiaľ nad svadbou nerozmýšľa, hoci jej to v svadobnom veľmi pristalo. "Pár rokov dozadu bolo prirodzené, že ženy v mojom veku boli už vydaté a mali už deti." Aj Kristínka by sa mala za koho vydať, veď už takmer rok je zadaná a má dokonca to šťastie, že jej priateľ ľúbostné scény v seriály zvláda s nadhľadom. "Môj priateľ študuje herectvo a je to budúci herec. Je pripravený a chápe, čo všetko táto práca obnáša," vysvetľuje herečka, ktorá sa okrem filmu a divadla venuje aj dabingu.

Nechajme sa prekvapiť, čo všetko prinesie scenár do života Inéz. Zdá sa, že to bude ešte veľmi zaujímavé.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie