Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fubalista Šebo (29) si do úst nevloží hocičo
Zdielať na
Showbiznis

Fubalista Šebo (29) si do úst nevloží hocičo

Futbalista Filip Šebo je do zdravej stravy priam blázon! To čo iní milujú, by si on do úst ani len nevložil. Pije len vodu a keď príde do miestnosti, v ktorej cíti rezne, príde mu zle.

"Od stravy to všetko začína! Snažím sa žiť čo najzdravšie a zatiaľ mi to vychádza," presne toto sú slová športovca, vegetariána a momentálne striktného vyznávača zdravého životného štýlu, Filipa Šeba.

"Snažím sa vyhýbať olejovým jedlám. Jem iba to, čo je pre športovca zdravé," dodal známy slovenský futbalista.

Nielen ľahké jedlá, ale ešte aj ďalšia veľmi podstatná vec Filipovi radikálne zmenila život. "Hlavne úsmev! A všetko tomu podriaďujem," prezradil športovec.

Vráťme sa ale k zdravej strave. Cestoviny, ryžu, ba dokonca mäso by ste vo Filipovom jedálničku nasli len ťažko. Už niekoľko rokov je vegetarián a rezeň, či poriadny steak mu na tanieri vôbec nechýba. "Každý by mal jesť to, čo mu chutí a to, čo považuje za správne a zdravé. Ja sa bez mäsa cítim vynikajúcom, mám skvelé zdravotné výsledky a preto ho nejem," prezradil.

Na nedostatok energie, ktorú čerpáme práve z konzumácie bielkovín, ktoré sa nachádzajú v mäse, sa nesťažuje. Práve naopak! "Vôbec mi to nechýba. Aj na internete som našiel, že veľa športovcov neje mäso a sú vegetariáni. Dokonca medzi nich patria aj grandslamoví víťazi,"

Filip sa vždy snažil zdravo žiť. Ale pred dvoma rokmi sa v ňom čosi zlomilo. Nekonzumuje sladkosti, nepije žiaden alkohol a ani ochutené minerálky. Jeho jediným elixírom je čistá voda. "Všetko sa dá vydržať. Kritické obdobie sú tak 2-3 mesiace. Potom je človeku nepríjemné aj vôjsť do miestnosti, kde sa vyprážajú rezne," hovorí Filip ktorý dodáva, že keď má človek dobrú vôľu, všetko sa dá dodržať.

Okrem zmeny jedálnička sa zmenila aj jeho vizáž. Poniektorí hodnotia jeho bradu ako veľmi originálny a štýlový výstrelok. Iní tvrdia opak a Filip im pripomína dokonca bezdomovca! Viac TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie