Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vera Wisterová (36) je tehotná! Bude to dievča či chlapec?
Zdielať na
Showbiznis

Vera Wisterová (36) je tehotná! Bude to dievča či chlapec?

Známa slovenská moderátorka a bývala priateľka speváka Ivana Táslera má radostnú novinku! Jej rodina sa rozrastie o ďalšieho člena, čaká totiž bábätko!

Vera Wisterová pribrala! Síce, po Vianociach je to problémom asi mnohých ľudí. Ale tieto kilá majú radostnejšiu príčinu. "Ty vždy hodnotíš len moju telesnú schránku. Minule si hovorila, že som perfektne schudla, teraz mi hovoríš opak," obvinila s úsmevom redaktorku TopStaru Sašu Orviskú veselá Vera.

Zo štíhleho tela jej trčí iba bruško. O prejedení však nemôže byť reč. Vera bude opäť mamičkou! "Som približne v piatom mesiaci a bude to chlapec. Meno ešte nemáme s partnerom vybraté," prezradila obľúbená moderátorka.

A bolo ich druhé dieťatko naplánované? "Nie, nie, nie! Veď to sa asi ani nedá, alebo dá?"

"Nie, nie, nie! Plánovať sa to asi ani nedá," myslí si Vera. Presný dátum plodných a neplodných dní si rozhodne nerátala. Jednoducho to prišlo a ako je vidieť, veľmi sa tomu teší.

Jedno dieťa je fajn, ale predstava dvoch neposedných ratolestí je už o čosi komplikovanejšia. A ako priznala Vera, ani ona sa nad tým radšej nezamýšľa. Zatiaľ. "Netuším aké to bude, keď príde druhé dieťa. Ale zatiaľ to zvládam, ale ešte nám to s mojim mužom zatiaľ nedochádza. Aj keď už nezapnem gate," dodáva so smiechom budúca mamička.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie