Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Robert Pattinson (27) má novú frajerku!
Zdielať na
Showbiznis

Robert Pattinson (27) má novú frajerku!

Keď sa herec Robert Pattinson rozišiel po troch rokoch s Kristen Stewart fanúšičky spozorneli. Herec známy ako upír Edward zo ságy Úsvit, sa však objavil s novou frajerkou. A to Robertov fanklub asi poteší, najmä ten ženský.

Britský herec Robert Pattinson sa niekoľko krát ukázal na verejnosti s umelkyňou Nettie Wakefield. Dvojicu spolu prichytili počas sviatkov pri návšteve niekoľkých londýnskych podnikov. "Správali sa k sebe prítulne. Snažili sa krotiť, ale Rob sa hral Nettie s vlasmi a vyprovokoval ju tým k milej šarvátke. Napokon sa chichotali ako tínedžeri," prezradil svedok situácie pre denník The Sun.

27-ročného Pattinsona, ktorý sa v máji 2013 po troch rokoch rozišiel s Kristen Stewart, pritom ešte prednedávnom spájali médiá s dcérou Seana Penna Dylan.

Robert Pattinson na seba upozornil ako Cedric Diggory vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša. Skutočne sa však preslávil až o tri roky neskôr, keď stvárnil upíra Edwarda Cullena v prvej zo série snímok ságy Twilight (Úsvit). Pozrite si priložené video.

Ságu Twilight však sprevádza aj kritika. Dostať 11 nominácií na filmové ceny, to je väčšinou veľká pocta. Asi jedinou výnimkou sú ocenenia známe ako Zlatá malina. Tých 11 nominácii na túto anticenu, či cenu hanby dostal aj film z upírskej ságy Súmrak: Úsvit 2. časť. Nie je to ale nič nové a jeho tvorcovia si už na to asi aj zvykli. Viac si prečítajte TU.

Americká spoločnosť Between the Lines Productions podala na producentov ságy Twilight (Súmrak) žalobu, v ktorej sériu filmov o upíroch a vlkolakoch označila za rasistickú a plnú zvráteností. Prečítajte si viac.

Pattinson si zahral aj v ostatných štyroch častiach Úsvitu, pričom posledná z nich s názvom Twilight sága: Úsvit - 2. časť mala v slovenských kinách premiéru v novembri 2012. Diváci a diváčky ho môžu poznať aj z romantickej drámy Nezabudni na mňa, na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmov Voda pre slony, Miláčik alebo Cosmopolis.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie