Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vin Diesel (45): Po smrti Paula Walkera (†40) cítim prázdnotu
Zdielať na
Showbiznis

Vin Diesel (45): Po smrti Paula Walkera (†40) cítim prázdnotu

Herci boli dlhoročnými priateľmi. Diesel si preto na Walkera znovu zaspomínal zverejnením spoločnej fotografie, ku ktorej dopísal svoje pocity zo straty blízkeho človeka.

Americký herec Vin Diesel si zaspomínal na hereckého kolegu a priateľa Paula Walkera, keď 2. januára zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Facebook spoločnú fotografiu so zosnulým hercom, na ktorej sa obaja smejú. "Vždy tu boli momenty, keď sme sa smiali ako deti... Do roku 2013 sme toho veľa stihli. P.S. Zložitosti bratstva a bolestná prázdnota... z jeho straty," napísal k momentke 46-ročný herec.

Americký herec Paul Walker zomrel vo veku 40 rokov 30. novembra 2013 pri autonehode v kalifornskej Santa Clarite. Diesel od jeho úmrtia zverejnil už niekoľko odkazov. Dva dni po tragickej udalosti, navštívil miesto Walkerovej nehody, kde oslovil dav smútiacich známych a fanúšikov.

Krátko po nehode vyjadril Diesel svoj obrovský žiaľ na sociálnej sieti. "Brácho budeš mi veľmi chýbať. Nemám slov. Nebo získalo nového anjela. Odpočívaj v pokoji," napísal herec Vin Diesel na twitteri. Viac TU.

Tragickú autonehodu, pri ktorej ako spolujazdec zahynul americký herec Paul Walker, údajne nezapríčinili technické problémy ani trosky na vozovke. Agentúre Associated Press tieto informácie poskytli vyšetrovatelia, ktorí sa vraj momentálne sústredia len na samotnú rýchlosť akou Porsche Carrera GT v danom momente išlo. Jeho vrak im pritom prídu pomôcť preskúmať aj technici výrobcu. Prečítajte si viac.

Walker naposledy pracoval na siedmom diele série Rýchlo a zbesilo, ktorá ho najviac preslávila. Posledným dokončeným filmom s Walkerom je thriller Hours. Akčné filmy Rýchlo a zbesilo sú o ilegálnych závodoch rýchlych automobilov v uliciach. Walker v nich stvárnil postavu policajta Briana O'Connera. POZRITE SI ZÁBERY Z AUTONEHODY V PRILOŽENOM VIDEU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie