Oblačno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Škandalózna Trojanová (23) sa objavila v ďalšom videu!
Zdielať na
Showbiznis

Škandalózna Trojanová (23) sa objavila v ďalšom videu!

Hviezdička reality šou, ktorú poznáme aj u nás. To je mladá Češka Nikol Trojanová. V šou VyVolení si totiž vyrobila neskutočnú hanbu. Obnažené prsia, sex v bazéne a potom sa vymočila priamo pri posteli. Teraz sa objavilo jej ďalšie video!

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Sympatická Nikol Trojanová sa predstavila napríklad aj v šou Hotel Paradise. Až teraz však diváci vedia, ako vyzerajú jej nahé prsia, špekulujú o jej sexe v bazéne či o tom, ako sa spila pod obraz boží. A to až tak, že nedošla na toaletu a malú potrebu vykonala priamo pri posteli.

Nikol bola úplne nahá a všetko zachytili kamery a odvysielala televízia. POZRITE VIDEOZÁZNAM TU.

Po návrate do skutočného života musela všetko vysvetľovať svojej mame. "Niektoré veci sme si museli prebrať," priznáva. Tvrdí však, že s jej vyčíňaním nemá nikto v rodine problém. "Mama to zobrala v pohode. Ani si už nespomíname na to, že som v nejakej vie niekedy bola," dodala v rozhovore pre extra.cz.

A aký je život 23-ročnej Nikol Trojanovej po návrate zo šou Vyvolení? Ukázala to v najnovšom videu, ktoré zverejnila na internete. Nikol bude každý týždeň, prostredníctvom video blogu na stránke extra.cz, prinášať pikošky zo svojho nočného života v Prahe. POZRITE SI PRVÚ ČASŤ V PRILOŽENOM VIDEU.

Treba však dodať, že Nikol nie je jedinou hviezdou reality šou, ktorá ukázala úplne všetko. Príkladom je Zuzana Plačková. POZRITE SA SEM.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie