Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Justin Timberlake (32) sa pred koncertom vešia dole hlavou!
Zdielať na
Showbiznis

Justin Timberlake (32) sa pred koncertom vešia dole hlavou!

Američan Justin Timberlake nie je len spevák, ale aj tanečník, skladateľ, hudobný producent a aj herec. Za jeho úspechom nie je len talent, ale aj tvrdá práca a zvyky, na ktoré nedá nikdy dopustiť! Napríklad taká akrobacia pred koncertom.

Americký spevák Justin Timberlake dodržiava pred každým koncertom striktnú rutinu. 32-ročná hviezda sa vraj v rámci príprav snaží, čo najmenej rozprávať, a dokonca sa vešia dole hlavou! "Verí, že meditácia a minimum rozprávania ho dostane do tej správnej polohy. Vešanie dole hlavou robí na poslednú chvíľu, aby sa mu upravil srdečný pulz," prezradil pre denník The Sun zdroj zo spevákovho okolia.

Timberlake sa však napriek silnému sústredeniu vie správať aj spontánne. Len prednedávnom napríklad umožnil počas koncertu fanúšikovi požiadať svoju priateľku o ruku.

Justin Timberlake odštartoval kariéru v zábavnom priemysle už ako dieťa. Najprv pôsobil v televíznej šou The Mickey Mouse Club, kde stretol budúceho kolegu zo skupiny 'N Sync JC-ho Chaseza. Práve v tejto formácii sa dostal do povedomia verejnosti.

Počas kariéry získal šesť cien Grammy, tri Brit Awards či štyri Emmy. Okrem hudby sa tiež venuje herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Mimo zákona, V reťaziach, Alpha Dog, Vymedzený čas, Mrcha učiteľka, Ide len o sex, Späť v hre, Hra na hrane, či Inside Llewyn Davis.

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie