Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Herec Bradley Cooper chcel spáchať samovraždu!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Bradley Cooper chcel spáchať samovraždu!

Bradley Cooper je v poslednej dobe známy hlavne z filmovej série Gangever - Vo štvorici po opici. V minulosti však účinkoval v mnohých filmoch a seriáloch napríklad aj v seriály Alias. Práve v tomto období sa chcel zabiť.

Americký herec Bradley Cooper počas nakrúcania seriálu Alias (v rokoch 2001 - 2006) pomýšľal na samovraždu. Will Tippin, ktorého stvárňoval, sa totiž stával čoraz menej viditeľným a herec začal zápasiť s alkoholom a drogami.

"Pracoval som iba tri dni v týždni. V druhej sezóne som bol však ešte okrajovejší. Potom to prišlo, mal som pocit, že sa chcem zabiť," prezradil 38-ročný herec v rozhovore pre magazín GQ. Napokon vraj požiadal tvorcu seriálu J. J. Abramsa, aby jeho postavu v ďalších epizódach vynechal. "J. J. s tým súhlasil, zrejme by ma aj tak vyhodil," dodal.

Cooper zároveň priznal, že istý čas dokonca plánoval úplne skoncovať s herectvom. Šoubiznisu sa však rozhodol dať ešte jednu šancu a začal si dávať život do poriadku. "Ak by som pokračoval v pití a užívaní drog, zrejme by som sabotoval vlastný život," vysvetlil.

Potlačenie zlozvykov sa ukázalo ako dobré rozhodnutie a hercovi sa postupne začalo dariť. "Pracoval som na filmoch, spoznal som sa so Sandrou Bullock a ostatnými týmito ľuďmi. Bol som triezvy a skutočne sám sebou," dodal.

Do povedomia verejnosti sa Cooper dostal práve vďaka spomínanému seriálu Alias. V roku 2005 si zahral po boku Owena Wilsona a Vinca Vaughna v romantickej komédii Ako uloviť družičku. Populárna je aj séria Vo štvorici po opici ktorá mala tento rok v kinách už tretie pokračovanie. Pozrite si priložené video.

Vlani sa objavil v akčnej komédii Udri a zdrhni, romantickej dráme The Words, krimidráme Za borovicovým hájom a v dramédii Terapia láskou režiséra Davida O. Russella. Za herecký výkon v Terapii láskou ho nominovali na Oscara, cenu BAFTA, Screen Actors Guild Award či Zlatý glóbus.

Zdroj: topstar.sk/ SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie