Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kauzy roka 2013: Mojsejová v base a bitka o Bartošovú
Zdielať na
Showbiznis

Kauzy roka 2013: Mojsejová v base a bitka o Bartošovú

Známa boháčka z Pereša zapĺňala titulné strany rôznymi škandálmi, no nik by nečakal, že všetko dopadne väzbou. A tam to zďaleka nekončí. Noru Mojsejovú obvinil František Kabrheľ, známy ako Versace, z toho, že mu dlhuje 800-tisíc eur. Nezaostávala ani Iveta Bartošová. Jej ctiteľ Macura si to rozdal s jej manželom Rychtářom.

Podvody, opletačky so zákonom a basa! Nora Mojsejová si skúsila ako vyzerá väzenská cela zvnútra! Luxusu a bohatstvu známej podnikateľky asi odzvonilo! A zdá sa, že aj jej bezstarostnému životu. Rozprávka "Kde bolo tam bolo", sa pre túto celebritu skončila na súde.

Výrazné vystupovanie, pretŕčanie sa pred kamerou a zdobenie tituliek, sa akosi Mojsejovej prestalo páčiť. Zo silnej ženy bola razom kôpka nešťastia. "Myslím, že toto je posledná kvapka, aby ma hocijakým spôsobom zavreli do basy," vyhlásila na súde so slzami v očiach podnikateľka z Pereša. VIAC TU.

A stalo sa. Obvinená Nora Mojsejová si vo väzení skúsila tvrdý matrac za zatvorenými mrežami. Klincom do rakvy kauzy Nory Mojsejovej môže byť aj konflikt s jej dávnym priateľom Františkom Kabrheľom, známym pod prezývkou Versace. Ten sa s Mojsejovou súdi o sumu 800-tisíc eur.

Päste, facky a v istých momentoch boxerské praktiky. Svoje bojové umenie mali možnosť predviesť dvaja kohúti, avšak nie na jednom pieskovisku, ale na koncerte Ivety Bartošovej.

Dlhoročný ctiteľ Zdeněk Macura so súčasným manželom Bartošovej Josefom Rychtářom, si zmerali sily pred zrakmi médií a okolo stojacich divákov. Evidentne im to neprekážalo, keďže každý z týchto zdatných bojovníkov chcel ukázať, ako vie zabojovať o priazeň Ivety Bartošovej.

Ako porazený síce odišiel jej obdivovateľ Zdeněk Macura, ale minimálne v mediálnej sfére je o každú facku známejší. Kauzu uzavrela samotná speváčka týmito slovami: "Prosím vás, pomôžte mi niekto!" VIAC TU.

Na čiernej listine smoliarov sa tento rok objavil aj herec Milan Ondrík, ktorý je známy zo seriálu Panelák. Ten sa poriadne podgurážený rozhodol preparkovať svoje auto. Herec tak priamo z parkoviska poputoval rovno do cely policajného zaistenia. Tam sa vyspal zo svojich takmer dvoch promile a vrátil sa, síce bez vodičáku, ale domov k rodine. VIAC TU.

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie