Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z futbalistu Šeba (29) je bezdomovec
Zdielať na
Showbiznis

Z futbalistu Šeba (29) je bezdomovec

Filip Šebo je známy slovenský futbalista. V poslednej dobe v živote futbalistu udialo mnoho zmien. Nehrá za žiadny klub, snaží sa žiť oveľa zdravšie a vďaka brade, ho mnohí ani nespoznávajú!

Pravidelný režim a kompletne zmenený životný štýl. Aj keď Filip vždy holdoval zdravému spôsobu života, teraz je na jeho vrchole. "Od stravy to všetko začína! Snažím sa žiť čo najzdravšie a zatiaľ mi to vychádza," dodal Filip Šebo.

Žiadne mäso, cestoviny a ani sladké. "Neholdujem ani alkoholu a pijem iba čistú vodu," dodal futbalista. Filipov jedálniček zapĺňa len zelenina, ryby a sušené ovocie, ktorým nahrádza čokoládu. Miluje ázijskú kuchyňu, ktorá je podľa jeho slov ľahká a zdravá.

Filip má na svojom tele tetovania od výmyslu sveta. Posledné umelecké dielo, ktoré zdobí jeho hruď, tetovali viac ako 10 hodín. "Keď človek s tetovaním začne, nevie skončiť," dodal.

O zmene futbalistovho imidžu sa momentálne horlivo diskutuje. Poniektorí hodnotia jeho bradu ako veľmi originálny a štýlový výstrelok. Iní tvrdia opak a Filip im pripomína dokonca bezdomovca!. "Ľudia sa ma aspoň pýtajú na bradu a nie na futbal. Nemusím odpovedať na hlúpe otázky,"  prekvapuje odpoveďou Filip.

Tajomstvom nie je ani to, že sa Filip už niekoľko mesiacov intenzívne stretáva s modelkou Michaelou Kocianovou. "Miška je super a parádna baba," potvrdil bradáč.

Azda najdôležitejšia otázka smeruje k jeho profesionálnej kariére. Končí teda Filip s futbalom? "Nie, určite nie," bráni sa sympatický futbalista a dodáva, že aj keď momentálne netrávi čas na trávniku, v posilňovni je každý deň minimálne dve hodiny.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:45!

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Najčítanejšie