Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Moderátor Sajfa (34): Na svoju frajerku minul všetky peniaze!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Sajfa (34): Na svoju frajerku minul všetky peniaze!

Vianočné nákupy. Téma ktorá robí vrásky nejednému človeku. Namiesto dobrého pocitu vyvoláva vo veľa ľudoch skôr stres. Moderátor Matej Sajfa Cifra s tým však nemá problém. Práve naopak! Na svoju partnerku Veroniku minie kľudne aj posledný cent!

Sajfa, už má vianočné nákupy za sebou a najviac si ich asi užila jeho priateľka Veronika.

"Boli sme s Veronikou týždeň v New Yorku, chodila tam tri roky do školy. Už ani jedna platobná karta mi nefunguje, pretože sa tam veľmi dobre nakupuje," priznal Sajfa.

Z tejto predvianočnej nádielky sa tešila najmä krásna Veronika. "Samozrejme, že sa teším. On to oblečenie len schváli a hneď zaplatí," dodala so smiechom Veronika Ostrihoňová.

Fíha, tak to musí Veronike závidieť nejedna slečna, keď má takého štedrého frajera.

"Ženy mi ho závidia. Fanúšičky stoja pod jeho oknami, ale to je hlavne moja zásluha. Pred pár rokmi nebol teda veľký fešák, vtedy bol ešte intelektuál. Teraz je už trendseter - teda určuje trendy," prekvapuje 23-ročná partnerka Sajfu.

Sajfova frajerka je veru krásna žena! A nechcela by niekedy robiť aj modelku? "Keby robím modeling príležitostne, tak si to viem predstaviť. Ale nad kariérou neuvažujem, jedine hore bez!" A čo na to hovorí moderátor? "Ona by mohla robiť missku - hore bez a dole len tak," prejavil svoju fantáziu Sajfa.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:45!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie