Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zuzana Haasová (32) má namakaného Ježiška!
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Haasová (32) má namakaného Ježiška!

K herečke Zuzke Haasovej chodí namakaný Ježiško. Teda nie že by pod svojim fešáckym oblečením skrýval hory svalov to nie. Ich Ježiško je namakaný v tom, že pozorne počúva celý celučičký rok.

"Keď u nás niekto v rodine vyriekne nejaké želanie počas roka, tak to hneď zapíšeme a dáme na chladničku. Takže aj vďaka tomu už mám vymyslené čo by mohol priniesť Ježiško dcére Romanke a aj ostatným," prezradila herečka Zuzka Haasová.

Trošku jej, teda Ježiškovi pomohlo aj to, že sa písal list ako to býva u detí zvykom. A tak Romanka spísala čo by si mohla pod tým stromček ešte nájsť. Ak hľadáte inšpiráciu na vianočný darček pre svoju malú princeznú, možno vám zaujímavé idey ponúkne práve Romanka a jej zoznam.

"Moja dcérka napísala do listu veľa zaujímavých vecí, ale želá si hlavne knižky. Zatiaľ neviem čo z toho jej Ježiško prinesie," háda Zuzka, známa aj zo seriálu Panelák.

Zuzka je na tom so želaniami obdobne ako jej dcéra, alebo teda zvyšok rodiny, pretože želania zvykne vyrieknuť tak priebežne počas roka. No a čo sa týka jej polovičky, tak už je všetko zariadené!

"U Ježiška som to už pre partnera vybavila dopredu a darček už mám schovaný, teda Ježiško ho už ma schovaný," dodala populárna slovenská herečka Zuzka Haasová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie