Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pálffy-Belányi (37) si darčeky kupuje celý rok
Zdielať na
Showbiznis

Pálffy-Belányi (37) si darčeky kupuje celý rok

Niektorí si vianočné nákupy nechávajú na poslednú chvíľu. Iní darčeky kupujú v predstihu. Vraj je to väčšia pohoda a človek nakúpi vždy všetko, čo potrebuje. Práve k tej druhej skupine sa pridáva aj moderátorka Andrea Pálffy-Belányi.

Chceli sme, aby nám moderátorka poradila, čo je hitom tohtoročných Vianoc a čím ona poteší svojich blízkych. "Ťažko povedať, počúvam, čo sa komu páči, alebo skúsim niečo, čo ľudí poteší, ale vždy je to prekvapenie. Nikdy neviem, čo zafunguje," prezrádza moderátorka Novín o 12-tej. 

Neprezradila nám ani darček pre sestru, ktorý už má pripravený. "Ak sa to vysiela pred Vianocami, nemôžem prezradiť," tvrdí. Tak sme teda začali vyzvedať, čo by pod stromčekom potešilo samotnú Andreu.

"Neviem, to sa ma aj sestra pýta. Ja si cez rok kúpim to, čo potrebujem, nechám sa prekvapiť," hovorí. Každý však vie, že Vianoce nie sú o darčekoch, ale o pocitoch a láske. No deti si sviatky pokoja bez prekvapení nevedia predstaviť. Adi, dokedy si verila, na Ježiška?

"Určite sme so sestrou dlho verili. Mama schovávala veci, ale my sme ich vždy našli. Raz boli hitom svietiace tenisky a sme ich našli, ale hrali sme prekvapené až do 24. decembra," spomína Pálffy-Belányi.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie