Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jozefa Vajdu (57) rozčuľujú Vianoce!
Zdielať na
Showbiznis

Jozefa Vajdu (57) rozčuľujú Vianoce!

Aj Jožka Vajdu rozčuľujú skoré Vianoce. Niektoré obchodné domy, a to najmä v zahraničí, mu vedia svojim sviatkovým sortimentom pekne otráviť náladu.

"Ja mám taký pocit, že to vôbec k tomu nepatrí, november je príliš skoro. Vianočnú náladu začínam pociťovať až v decembri a to je v poriadku," prezradil Jožko Vajda.

Čiže teraz je tá správna chvíľa kedy to na neho môže poľahky prísť. Aj keď priznal, že všetky vianočné darčeky a ďalšie drobnôstky nakupuje až tesne pred.

"Nemyslím si, že Vianoce sú o darčekoch. Treba si urobiť dobrú náladu a dobrý pocit z toho, že ste so svojim blízkymi a že je vám dobre pri stromčeku," to je podľa Jožka najpodstatnejšie.

Okrem klasických vianočných rituálov má klan Vajdov aj vlastný "eko rituál".

"Najväčší rituál je náš stromček. Na našom pozemku rastie viacero stromov, tak jeden vyberieme, odpílime a vyzdobíme," dodal populárny herec s tým, že by stromček pre šetrenie životného prostredia najradšej nepílil a ozdobil priamo v prírode.

K Vianociam patria aj sladké punče a iné dobroty, ale keďže on sladké neje, tak ho namiesto punču zahrejú iné pochutiny. "Na chate sa hodí dať si hruškovicu alebo marhuľovicu, ale inak mám rád vinko," prezradil Jožko Vajda, ktorý si zahral jednu z hlavných úloh v situačnej komédii s názvom Hoď svišťom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie