Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Herec Ján Koleník (34) je lenivý a nedočkavý!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Ján Koleník (34) je lenivý a nedočkavý!

Obchody praskajú vo švíkoch a nakupovanie darčekov je v plnom prúde! Chceme predsa potešiť a prekvapiť našich blízkych. Niekedy sa však netrafíme do vkusu a takýto prípad je aj herec Janko Koleník. Darčeky pre seba si kúpi radšej sám!

Janka Koleníka čaká na Vianoce povinný oddych. Tam musí načerpať dostatok energie ktorá mu musí vydržať až do júna pretože skôr pauzu mať nebude. Ani teraz popri pracovných zhonoch nestíha myslieť na darčeky.

"Pre mňa ani pre mojich blízkych nie sú darčeky až tak dôležité, teda okrem mojej malej netere. Myslím hlavne na to, že budeme na Vianoce spolu," hovorí s úsmevom Janko Koleník.

Tieto myšlienky ho zasýtia oveľa viac ako nejaké materiálne veci. Aj keď priznáva, že na darčeky nemyslí aj z praktických dôvodov.

"Ja už som príliš lenivý a nedočkavý na to, aby som niekoho žiadal o dary, ja už si to rýchlo vybavím sám," prekvapuje odpoveďou Janko, ktorý je už neodmysliteľnou tvárou seriálu Panelák.

Jednak nechce nikoho otravovať a jednak je to aj preto, že keď sa mu chce niekto trafiť do vkusu, môže aj prestreliť. Koniec koncov veď to poznáme všetci!

"Mňa už prekvapenia nebavia. Viete aké sú naše mami, oni kúpia sveter a väčšinou sa netrafia. Ja si darček kúpim radšej sám," prezradil Janko Koleník a dodal, že toho na Vianoce veľa nepotrebuje.

O jeho vzťahu k nakupovaniu sa vyjadril nedávno a vysvitlo, že je nákupný maniak. Viac si prečítajte TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie