Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Adela (33) a Sajfa (34) prehovorili o nevere!
Zdielať na
Showbiznis

Adela (33) a Sajfa (34) prehovorili o nevere!

Nevera. To je to slovo, ktorého sa každý zadaný človek desí. O tejto téme teraz prehovorili mnohé celebrity a medzi nimi aj Adela a Sajfa.

O príbehoch plných nevier a podvodov počujeme na každom kroku. Kto je na vine a ako sa jej vyhnúť?

"Ako sa vynúť nevere? Nemať pocit že vám niekto patrí, potom nemôžete zažiť ani neveru," myslí si Adela Banášová. Jej partner Peter Modrovský jej dal za pravdu a Adela pokračovala ďalej.

"Dôležité je, aby bol partner po vašom boku spokojný a potom to bude v poriadku. A keď sa to stane aj tak, taký je už život," dodala známa moderátorka.

S touto neľahkou otázkou sme oslovili aj moderátora Mateja Cifru alias Sajfu, ktorý prišiel do spoločnosti aj so svojou priateľkou Veronikou.

"Netreba mať v sebe nastavenú neveru a venovať sa vo vzťahu jeden druhému naplno. Predídeme tak pocitu, že niečo lepšie nájdeme u niekoho iného, ale toto ja momentálne nemám v pláne," prezradil Sajfa. A jeho partnerka Veronika Ostrihoňová so smiechom dodala, "ani ja to nemám v pláne, asi už týždeň."

Tento prominentný pár, má menšie turbulencie už za sebou. "Všetko sa dá zvládnuť a keď sa už niečo také stane, tak to ten vzťah rozbije alebo naopak posilní," myslí si Veronika.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie